Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akiknek több szeretőjük van. Ti ezt ilyenkor miért csináljátok? 22L
Ha szextali után mindennap írsz a lánynak, és csevegtek, akkor az azt követő nap miért nem olvassátok el még az üzijét sem?☹️
Ilyenkor éppen mással foglalkoztok, vagy sok a dolgotok? 😔
nem tudom, mert mindig elolvastam, és örömmel válaszoltam.
43/F
Nagyon szívesen válaszolok én is, nem nagyon váratom meg, ha épp van szabadidőm hamar reagálok neki.
26f
Aki szeretői státuszban van, annak tisztában kell lennie a helyzetével és a kategóriájával.
A szeretősdi nem szerelmi műfaj, hanem egy vagy több közös szex-tett:)
Ha nem tudod, nem akarod a helyén kezelni, akkor nagy csalódás érhet!
Amelyik pasinak több szeretője van, azok bizony meglehetősen el vannak kényeztetve, és nem sokat foglalkoznak a szeretőik lelkivilágával.
Nekem jelenleg 4 szeretőm van - mindegyik férjezett - így mindenki tisztában van a lehetőségeivel, az elvárásaival, az érdekeivel és az érzelmeivel.
Válni senki sem akar.
És ez így van jól.
Azt én nem tudom, hogy az adott férfi a kérdésedben miért csinálja, de én nem ilyen vagyok.
Ha nekem valakivel jó, akkor én törekszem arra, hogy állandó szexpartnerem legyen.
Sokkal jobb szerintem 1 valakivel, aki biztos jó, mint többel, akik lehet nem a legjobbak.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!