Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Feleségem nem szeret szopni! Igen 10en x éve nem sültem el női szájban. Boldogok vagyunk együtt! Kényszeríteni nem akarom. Én imádom nyalni akár orgazmusig ! A vágyamról tud! Beszélgetünk sokat szexről vágyakról. Az ondóálagátnemszereti
Szegény nő.
Minek keserítetted az életét akkor?
Gumi óvszer is van a világon. Pl. akkor is érdemes abban orálozni, ha a nő náthás, fáj a torka, vagy a férfinak van valami fertőzése.
Lehet, hogy nem is az ondó állaga zavarja, hanem neveltetésbeli a dolog. Pl. vallásos nő, bigott szülőkkel, vagy azt tanították neki, minden perverzió a hüvelyi szexen kívül. Bár ennek ellentmond, hogy fordítva megy neki a dolog.
Ez az a szituáció, amikor össze sem kellett volna jönni... Én pl sosem tudnék olyan férfival lenni, aki nem szereti az orált (adni és kapni egyaránt), így hát visszakézből pattintanám, aki ezt elutasítja.
Te hogy tudtál összeházasodni egy ilyen nővel?
Most már egy rossz szavad nem lehet rá, hiszen vélhetően a kezdetektől nyíltan vállalta, hogy mit szeret és mit nem, te pedig ezt elfogadtad. Mit mondhatnék? Szopás...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!