Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, vagy rövid női lábak a szebbek?
Figyelt kérdés
Szerintem a szép hosszúak sokkal szebbek. Más férfiak véleménye is érdekel.
UI: hosszú lába csak a magas nőknek lehet, minimum 170 cm+
aug. 27. 15:36
A kérdező szavazást indított:
Hosszú lábúak szebbek
Rövid lábúak szebbek
38 szavazat
1/20 anonim válasza:
Hosszúra szavaztam, de legyen az is vaskosabb, a túl vékony lábak, combok nem bejövősek. De a rövid lábak is bejönnek, ha vaskos, formás combbal párosulnak, és jó nagy popóval.
3/20 anonim válasza:
Ha nőként is lehet véleményt nyilvánítani: számomra a hosszú és vékony lábak a legvonzóbbak!
24L
4/20 anonim válasza:
Igen, legyen minél hosszabb, szerintem is szexibb... de egy józan határig, mert arra nem sok férfi vágyik, hogy aztán beférjen a barátnője hóna alá.
5/20 anonim válasza:
A hosszától függetlenül az izmos lábakra szavazok. Főleg ha az átlagnál kissé vaskosabbak.
7/20 NemFogodKitalálni válasza:
Hosszú, formás lábaim vannak, 176cm magas vagyok (sajnos), eddig minden férfi imádta, rengetegen dicsérték eddig nők és férfiak egyaránt
N
9/20 NemFogodKitalálni válasza:
#8: te nem értetted meg a válaszom.
#7 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!