Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz nők az ismerkedés melyik szakaszában , mennyi idő után fedik fel, hogy extrább a szexuális életük? Férfiak mikor tehetik meg ugyanezt ?
#2 nő vagy férfi vagy?
3-4 szex után ? Miért vársz addig? Vagy ez ilyen puhitás, ha már jól megy a sima szex akkor talán fogékonyabb más dolgokra is?
Általában aki kéretlenül is reklámozza, kéreti magát, meg folyton a pasikról meg a szexuális életéről beszél, az alig nyújt valamit az ágyban. Alád fekszik tengericsillagban, aztán nyög, ennyit tud. A jó bornak nem kell cégér.
F
#6 engem nyugodtan letámadhatsz ilyen témával 🤣
Persze idő kell, csak azt nem értem miért jó várni vagy "eltitkolni" azokat a dolgokat amik neked jók, illetve amik akár el is riaszthatják a partnert.
7.
" engem nyugodtan letámadhatsz ilyen témával"
De te perverz vagy!
"Nem hiszem hogy az a megoldás hogy még szex előtt betámadj valakit ilyen átlagtól eltérő dolgokkal."
Én vanilla vagyok, és de, nagyon szeretném, ha nem kellene olyannal szexelnem, akivel csak 1x szexelek, mert utána fura dolgokat akar. Inkább egyszer sem szeretnék ilyennel szexelni. Az lenne a korrekt, ha előre szólna.
Bennem pont ezért van görcs. Nem akarok szó nélkül perverzkedőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!