Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz megkérdezni, hogy szőrös vagy szőrtelen puncit szeretne?
Utolsó jó bolond...
Te meg a szádat kommunikációra is használhatnád!
Csapdle a fiúk 90 % azt szereti.
Én csak akkor tekintek el a borotválastól ha tényleg nagyon sűrű és fekete az a bozont.
Én lehetőség szerint a szép , jó dúsan szőrös puncit szeretem, én szeretem azt is , ha dzsungel is!! Sőt!
De azért ha lehet , mindenképpen legyen szép szőrös, és ne legyen túl igazgatva sem hogy már szinte a borotváltba menjen át!
Nem azt mondom , lehet szép mindenféle punci , még a teljesen sima csupasz punci is , de egy igazi NŐ az akkor igazán izgi számomra , ha szőrös neki! 🥰
f48
Már miért lenne bolond a 10-es? Azért mert van stílusa, nem buta, mint a szög, és beleáll abba, hogy a puncija felett ő dönt? Ahelyett hogy a női csoportnyomásnak vagy az aktuális pasi kívánságának felelne meg szervilisen?
49F
Én pasi létemre megkérdezem a csajaimat,hogy lecsapjam e vagy sem?
Fontosbak érzem,hogy tetszen neki a dákom körüli terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!