Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz megkérdezni, hogy szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz megkérdezni, hogy szőrös vagy szőrtelen puncit szeretne?

Figyelt kérdés
Elkezdünk járni és, amikor várható az első szex, akkor gáz megkérdezni? Nem szeretnék beégni.

aug. 24. 21:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8%

Utolsó jó bolond...

Te meg a szádat kommunikációra is használhatnád!

aug. 25. 09:53
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Nekem csak azért fontos, hogy a párom borotválja, mert amikor kinyalom kényelmesebb egy leborotvált puncit nyalogatni!!... ;)
aug. 25. 15:01
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
A fazonra igazított nem zavar a nyalásban.
aug. 26. 00:19
 14/25 anonim ***** válasza:
66%

Csapdle a fiúk 90 % azt szereti.

Én csak akkor tekintek el a borotválastól ha tényleg nagyon sűrű és fekete az a bozont.

szept. 2. 23:51
 15/25 anonim ***** válasza:
64%

Én lehetőség szerint a szép , jó dúsan szőrös puncit szeretem, én szeretem azt is , ha dzsungel is!! Sőt!

De azért ha lehet , mindenképpen legyen szép szőrös, és ne legyen túl igazgatva sem hogy már szinte a borotváltba menjen át!

Nem azt mondom , lehet szép mindenféle punci , még a teljesen sima csupasz punci is , de egy igazi NŐ az akkor igazán izgi számomra , ha szőrös neki! 🥰

f48

szept. 3. 06:04
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz,végül is mindent meg lehet beszélni
szept. 3. 11:17
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

Már miért lenne bolond a 10-es? Azért mert van stílusa, nem buta, mint a szög, és beleáll abba, hogy a puncija felett ő dönt? Ahelyett hogy a női csoportnyomásnak vagy az aktuális pasi kívánságának felelne meg szervilisen?

49F

szept. 3. 17:14
 18/25 anonim ***** válasza:
85%

Én pasi létemre megkérdezem a csajaimat,hogy lecsapjam e vagy sem?

Fontosbak érzem,hogy tetszen neki a dákom körüli terület.

szept. 3. 17:30
 19/25 anonim ***** válasza:
26%
Köszi #17 igazabol jol megmutatkozik itt is, hogy a csoportos birkaelv mennyire melyen be van ferkozve nem csak a nokbe, de a ferfiakba is
szept. 3. 22:29
 20/25 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem gáz erre rákérdezni. Mit kerülgetnétek a forró kását? Nem vagy gondolatolvasó.
szept. 11. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!