13 éves vagyok és az osztályba mindenki szőrteleníti a lábát meg a hónalját de én nem merem anyut megkérdezni?
ő úgyis aztmondja majd h ne kezdd el leszedni,hiszen akkor aztán életed végéig folyton foglalkoznod kell a dologgal=)
de fejtsd ki neki mennyire zavar, tüntetőleg vegyél fel dögmelegben 40fokban hosszú nadrágot, még otthon is, és mindig említsd meg. sztem hatásos lenne.
Mond meg, hogy nyolcadikban "társadalmi elvárás" a szőrtelenítés, és hogy legkésőbb évnyitóra muszáj, mert egyedül lennél szőrös és szégyellnéd, de inkább te kipróbálnád előre.Hogy addigra nehogy be legyen gyulladva.
A hónaljhoz nem kell külön engedély.
AZ én anyukám szörtelenítés ellenes mivel nem 30 éves kicsit idősebb, az ő gyerekkorában senki se szőrtelenített...
Én megmondtam neki, hogy egyszerűen ciki hogy csak én nem szörtelenítem a lában ( a hónaljam azért borotváltam,mert apukám egy nagy zacskó egyszerhasználatos borotvát tartott a fürdőszbában pedíg volt saját borotvája, abból néhány havonta le tudtam nyúlni egyet :) )
Azt egy anya se szeretné, hogy a lányát kiközösítség egy ilyen hülyeség miaat, hidd el....mert 13-16 év között ezek az apróságok nagyon fontosak, mi tinilányok nagyon nevetségesek tudunk lenni, én 15 éves vagyok, és a nyáriszünetben azt élevezem a legjobban, hogy senki sem cseszeget azzal, hogy miért nem egyformák a körmeim...hát nem röhej?
Én a tudtuk nélkül kezdtem el 12 évesen szörteleníteni :D. Nem szóltak meg végül is. :D De az sem érdekelt volna...Most mit mondhat? "Kislányom azonnal növeszd vissza a lábadon a szőrt!" vagy mi? :D:D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!