Nem merem megkérdezni, hogy szőrteleníthetek-e?
Sziasztok! Még nem vészesen szőrös a hónaljam, de már távolról is látszik. Anyukámmal szinte mindent megbeszélünk de erre még sosem terelődött a szó. Nálam az elképzelhetetlen, hogy csak így megjelenek, hogy “szia anya, amúgy kéne egy borotva!„ vagy hasonlók. De a beleegyezése/tudta nèlkül semmiképpen sem szeretném elkezdeni.
Nálatok hogy zajlott ez a beszélgetés?
Vagy nem tudtak róla?
Mennyi idős voltál akkor?
Válaszaitokat előre is köszi!
Hány éves vagy?
1. Ez a dolog egyáltalán nem ciki, egyrészt esztétikailag nem túl előnyös, másrészt ha szőrös a hónaljad, kellemetlenebb szaga is lesz ha izzadsz.
Szia anya, ha boltban jársz, tudnál hozni nekem egy borotvát? Szeretném elkezdeni szőrteleníteni a hónaljamat, mert zavar.
2. Ha ennyire nem szeretnéd megbeszéni vele, akkor nyugodtan menj el a boltba, és vegyél egyet.
Először is, szerintem tök jó, hogy be tudod avatni anyukádat ilyen bizalmas témába. Én is meg akartam beszélni anyukámmal, csak neki lövése sem volt róla, hogy kezdjünk hozzá. Neki 14 évesen volt egy rossz élménye gyantával, a mai napig látszik az elfertőzödött szőrtüsző a lábán. Innentől ő nem is foglalkozott a szőrtelenítés kérdésével. Akkoriban a google is elég gyerekcipőben járt még, úgyhogy a fiatalabb kolléganőitől tájékozódott a témában. Akkor állati égőnek éreztem, hogy kb.az egész intézmény tudja, hogy jeti vagyok. Ma már értem, hogy a legjobb megoldást akarta nekem megkeresni. Először szőrtelenítő krémmel próbálkoztunk, de az nem hozott tartós eredményt, cserébe elég drága volt. Aztán elmentünk kozmetikushoz gyantázásra. Ennek tartósabb lett az eredménye, de nem volt rá mindig pénzünk. Végül kaptam egy női borotvát, és szépen megoldottam magamnak.
Szerintem egyáltalán nem ciki erről szólni anyudnak. Anyukád már valószínűleg az a generáció, akiknél már gáz volt hónaljkutyával rohangálni.
Én nem szoktam anyummal ilyenekről beszélni, de kérdeztem, hogy "elvehetek egy borotvát?" (Eldobhatós).
Mondta igen, meg is kérdezte, hogy megmutassa-e hogyan kell (nem kellett megmutatnia).
Nem ciki. Tudja, hogy szőrösödsz, nem fogja zavarni, ha megkéred, hogy vegyen neked.
Hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!