A 10éves lányom nekem állt, hogy szőrteleníthet-e engedjem neki?
Figyelt kérdés
Szegény tényleg szőrös alkat de fiatalnak találom még hozzá, a lábát, hónalját és a karját akarja szőrteleníteni.2017. máj. 13. 14:21
1/7 anonim válasza:
szerintem ha ennyire zavarja, kellemetlenül érzi magát, akkor engedd neki. nincs semmi akkor, ha csak 10 éves...
én is viszonylag korán elkezdtem, mert hihetetlenül zavart. nem mertem felemelni a karom, rövidnadrágot hordani...
2/7 anonim válasza:
Mindenképp! Nekem is engedték 10 évesen,mert szőrösebb voltam mint a fiúk és ciki volt. 14l
3/7 anonim válasza:
Engedd neki. En ennyi idosen beoltozve jartam nyaron 40 fokban, aztan amikor elajultam a melegtol, akkor hirtelen mar szortelenithettem... nagyon zavart, nem mertem "levetkozni". Sajnos suru, sotet, fekete szorzetem van.
5/7 anonim válasza:
Egyszer úgyis el kell kezdeni, mivel lesz másabb x év múlva, mint most? Tényleg kis fiatalka még, de csak magamból kiindulva, úgyse fog addig nyugodni, amíg le nem szedi, és ha nagyon akarja, meg fogja oldani az engedélyed nélkül is.
6/7 anonim válasza:
Segíts neki. Serdülőkorban csőstül jönnek a problémák. Anyám sajnos mindentől igyekezett tiltani, sose tudtam semmivel hozzá fordulni.
7/7 anonim válasza:
A karját nem biztos,hogy engedném neki,de a többi helyet simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!