Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Engedjem el a lányomat modellnek?

Engedjem el a lányomat modellnek?

Figyelt kérdés

Mindig is vékony és magas volt, most kiderült, hogy egy közösségi portálon egy ügynökség felkereste őt. Nem kéne fizetnie a portfolioért, mert azt mondták az ügynökségnél, hogy ők állják az egészet.Én nagyon féltem, mert nem ismerem ezt a világot, ő viszont nagyon szeretné.(18 éves)

Az ügynökség az Attractive, ha valaki tud rola mesélni, szivesen meghallgatom.Ti elengednétek a lányotokat?

2011. jún. 22. 20:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2011. jún. 22. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem érdemes, mert olyan szerződés van, hogy a képeket még évek, évtizedek múlva is felhasználják, emiatt vannak ingyen a portfóliók, de a képek jogaival ők rendelkeznek.

Amennyi hajcihő van az egésszel ahhoz képest aprópénzt fizetnek.

2011. jún. 22. 20:18
 3/15 anonim válasza:
23%
Én még nem vagyok apuka de nem engedném el ha volna lányom !! Mert lehet hogy most szép de minden de ha elengeded tegyük fel 1 év múlva találnak 1 szép lányt meg minden akkor őt már számba se fogják venni csak annyit mondanak hogy "bocsánat de már vagyunk elegen" és vége is a karriernek !!! Akkor inkább most 1 kicsit majd szomorkodik de utána majd belátja hogy jó döntés volt !!!!
2011. jún. 22. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
elengedném, főleg ha nagyon szeretné, már amugy is felnőtt, valamelyest már ő is döntőképes, lehet egy álma válhatna valóra! lehet h csalodas is érheti, de az embert csalodasok mindig érik és ezekbol is tudunk tanulni. persze aktokat már nem engednék
2011. jún. 22. 20:38
 5/15 anonim ***** válasza:

No, akkor a másik oldal.

Az Attractive nagyon jó nevű ügynökség, nagyon jó lehetőségeket biztosítanak megjelenésekre a fiúknak és a lányoknak egyaránt. Rengeteg divatbemutatón és divatanyagban szerepelnek a modelljeik, és ez nem ilyen piti, átverős, "nevenincs" buli, ez egy komoly hely.

Igen, engedném, ez egy remek lehetőség arra, hogy megismerje magát, az emberek hozzáállását, kicsit úgymond kinyíljon előtte a világ, rengeteg helyre eljuthat, és rengeteg különleges személlyel találkozhat, az egész egy élmény, de csak akkor induljon el, ha elég kitartó. Ha ő szeretné, mindenképp támogasd. Ne abból indulj ki, amit sokan mondanak, hogy k*rva lesz, vagy alkoholista, drogos, stb, rengeteg normális, tanult ember van a modellek között is.

Szóval, összegezve: A lányod adottságai valószínűleg jók, őt érdekelné is a dolog, az Attractive pedig profi ügynökség. Egy próbát megér a dolog, a modellkedéssel akár egy életpályát is meg lehet alapozni.

És nem, nem vagyok az Attractive embere, csak ismerem a munkáikat. :)

2011. jún. 22. 20:43
 6/15 anonim ***** válasza:
Az Attractive az egyik legprofibb ügynökség, nem poénból írtak neki, látnak benne fantáziát. Remek lehetőség neki, főleg ha szereti a divatot, utazhatna olyan helyekre, ahova önerőből nem tudna menni. Egy ismerősöm közel egy éve modellkedik, volt fél évig Japánban, dolgozott hónapokig Szingapúrban, magazinokban szerepelt, címlapon is volt, divatbemutatókon vett részt, mondom, egy éve csinálja. Engedd el, másrészt meg már felnőttkorú, tud felelősséget vállalni magáért!
2011. jún. 22. 21:33
 7/15 anonim ***** válasza:
ne tedd... Barátnőm modell hetente egyszer szegedről pestre kell buszoznia sőt néha 3x4x is. Azért az elég sok pénz minden hónapban fizetnie kell egy csomó pénzt. Állítólag az utikültséget ők állják. Gyakorlatilag csak fizetnek és különböző "akciókat kapnak",hogy maradjon modell... Szerintem szánalmas
2011. jún. 22. 21:35
 8/15 anonim ***** válasza:

bár 18 évesen azt csinál amit akar

utolsó voltam

2011. jún. 22. 21:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Utolsó azért nem minden ügynökség egyforma....az Attractive van olyan nagy nevű hogy foglalkozzon a modelljeivel, és ne saját ktg-en kelljen buszozni mindenfelé...én azt hallottam róla hogy komoly cég, csak azt foglalkoztatják akiben látnak valamit de azokkal valóban foglalkoznak, odafigyelnek a modelljeikre.
2011. jún. 22. 22:45
 10/15 anonim ***** válasza:

ez jó ügynökség, nem kamu mert vannak kamuk is de ez egy jó ügynökség

[link] itt nézsd meg a lányoktól milyen jóképek vannak! engedd el mindenképp.. 18 évesen elkezdeni meg sztem nincs mitől féltened, az igazi profik 13-14 éves koruktól modellkednek!

2011. jún. 22. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!