Engedjem el a lányomat modellnek?
Mindig is vékony és magas volt, most kiderült, hogy egy közösségi portálon egy ügynökség felkereste őt. Nem kéne fizetnie a portfolioért, mert azt mondták az ügynökségnél, hogy ők állják az egészet.Én nagyon féltem, mert nem ismerem ezt a világot, ő viszont nagyon szeretné.(18 éves)
Az ügynökség az Attractive, ha valaki tud rola mesélni, szivesen meghallgatom.Ti elengednétek a lányotokat?
Nem érdemes, mert olyan szerződés van, hogy a képeket még évek, évtizedek múlva is felhasználják, emiatt vannak ingyen a portfóliók, de a képek jogaival ők rendelkeznek.
Amennyi hajcihő van az egésszel ahhoz képest aprópénzt fizetnek.
No, akkor a másik oldal.
Az Attractive nagyon jó nevű ügynökség, nagyon jó lehetőségeket biztosítanak megjelenésekre a fiúknak és a lányoknak egyaránt. Rengeteg divatbemutatón és divatanyagban szerepelnek a modelljeik, és ez nem ilyen piti, átverős, "nevenincs" buli, ez egy komoly hely.
Igen, engedném, ez egy remek lehetőség arra, hogy megismerje magát, az emberek hozzáállását, kicsit úgymond kinyíljon előtte a világ, rengeteg helyre eljuthat, és rengeteg különleges személlyel találkozhat, az egész egy élmény, de csak akkor induljon el, ha elég kitartó. Ha ő szeretné, mindenképp támogasd. Ne abból indulj ki, amit sokan mondanak, hogy k*rva lesz, vagy alkoholista, drogos, stb, rengeteg normális, tanult ember van a modellek között is.
Szóval, összegezve: A lányod adottságai valószínűleg jók, őt érdekelné is a dolog, az Attractive pedig profi ügynökség. Egy próbát megér a dolog, a modellkedéssel akár egy életpályát is meg lehet alapozni.
És nem, nem vagyok az Attractive embere, csak ismerem a munkáikat. :)
bár 18 évesen azt csinál amit akar
utolsó voltam
ez jó ügynökség, nem kamu mert vannak kamuk is de ez egy jó ügynökség
[link] itt nézsd meg a lányoktól milyen jóképek vannak! engedd el mindenképp.. 18 évesen elkezdeni meg sztem nincs mitől féltened, az igazi profik 13-14 éves koruktól modellkednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!