Hol érdemes modellnek jelentkezni?
Kár hogy nem laksz bács kiskun megyében, mert nekem meg fiú modell kellene, kb te korosztályod, amatőr fotózásra... :)
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
engem beválogattak egy modellügynökség castingjára,de jobb lett volna el sem menni.csak úgy zsebből kp-ben kellett volna kifizetni 200.000.ft-ot.
énis nagyon szeretnék modellkedni,imádom az ilyen modellkedős műsorokat is,bár én lány vagyok.
a lényeg ugyanaz.várd meg míg felfedeznek,különben a pénztárcád bánja,és sajnos ha rossz helyre szerződsz le,ott határ a csillagos ég.:(
vogue modellügynökség.nincs válogatás,mész és jársz.kezdő tanfolyam 40.000,a haladó is,de arra nem muszáj menned ha nem akarsz,és részletekben is fizetheted.én is jártam,csak ajánlani tudom.:).
(Nyíregyházán van.)
Azzal a Nyíregyházi Vogue modellügynökséggel semmit nem lehet elérni csak pénzt kidobni.Aki modell akar lenni menjen normális ügynökséghez pl VM
A VM-nél például nem kell fizetni semmit!És hónapokon belül ha megfelelsz talán kijuthatsz külföldre.Ez a modellkedés.Nem az amikor beiratkozol egy tanfolyamra ahova bárkit felvesznek pénzlehúzás céljából még 173 cm alatt is.Istemem olyan sok idióta hiszi azt hogy modell lehet 160 cm-el...és beiratkozik pl itt Nyíregyházán abba a tanfolyamba.Holott egy normális ügynökségnél mind azt amit ott megkap ingyen csinálják meg tényleg profikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!