Nem tudom engedjem e, és meg vegyem e neki?
A 11 éves kislányom hamarosan első áldozó lesz és felmerült a cipő kérdése is a ruha mellet! Ő magassarkút szeretne,és sok korabeli lányon is az lesz!Szülők mindegyike engedte lányaiknak a magassarkú cipőt erre az alkalomra!Én nem szívesen engedném neki,mert féltem ,hogy valami baja lesz miatta ,szerintem nem kislányoknak való a magassarkú cipő!
Sok szülőt sem értem, hogy engedhette a gyerekeiknek ,hogy magassarkút viseljenek első áldozáson.
Egyébként szülői értekezleten mutatták hogy milyen cipőt és honnan vet a többségük a gyereküknek.
Ettől a cégtől rendelték és ilyet!
A lányom nagyon szeretné ha engedném neki azt,hogy ő is abban legyen mint a többiek!
Tapasztalt anyukák apukák ti mit tennétek a helyemben!
Azért engedték meg a többieknek, mert a mai szülők többsége gyenge és a gyereke kapcája... Te nem vagy az. Nem engeded meg és kész, én se engedném meg, hogy egy kislány magassarkúban parádézzon. Ha ezt megengeded, 2 év múlva már piercinget akar, figyeld csak meg, vagy elég, ha körülnézel az utcán és láthatod, hogy néznek ki a tizenévesek.
Az a baj, hogy minden szülő azt hiszi, hogy az ő gyereke "nem olyan"... Akkor kiknek a gyereke ez a sok selejt? :D
Akkoriban én is odavoltam a "kopogós cipőkért". Volt is egy, nem is volt 5 centi se, se tűsarkú, de meg voltam vele elégedve. Kompromisszumot kötöttünk.
Végül nem lettem magassarkú mániás, sőt, járni sem tudok benne, kényelmetlen, nem szeretem.
Azért nem pont ilyen sarokkal,de szerintem simán meglehet engedni.
Amúgy miért lenne a gyerek "kapcája",csak mert megengedi az ilyen cipőt?Én is hordtam hasonló cipőt ilyen idős koromban, amikor ovis voltam szintén kaptam "kopogós cipőt"(gondolom mindenkinek ismerős a lakozott fekete cipő apró sarokkal),most 20 éves koromra inkább a lapos sarkú cipőket szeretem,azt meg egyenesen ostobaságnak tartom,hogy a magassarkút az ember párhozamba hozza a pircinggel.
Nekem 6 éves a lányom és majd fogom neki engedni!
Miért lennék a kapcája? Mi baja lesz tőle ha alkalomra (vagyis nem mindennaposan!!) felvesz egy picit magasabb, csinosabb cipőt?
Basszus igenis számít a kortársak véleménye, sajnálatos ha ezt már elfelejtették a kemény vaskezű "csak azért is nekem lesz igazam hiába sír a gyerek" anyukák!
Nyilván ha 20 anyuka megengedi ezt a cipőt a gyerekének akkor nem a 20 anyukával van a baj hanem azzal az egyel aki szerintem elfogadhatatlan egy kb 3 -4 cms sarkú cipő, amit élete egy különleges eseményére venne fel a gyerek.
28L
Köszönöm a válaszokat.
Igazából nem is a 3 cm sarkú kis kopogás cipőkkel van a baj.
Ennek a cipőnek ami a linkben is van 5.5-6 cm sarka van és attól félek ,hogy valami baja lesz a lábacskájának tőle!
Amúgy nem hisztizett ,hogy neki minden áron ilyen cipő kell hanem csak megkérdezte ,hogy engedném e neki a magasabb sarkú cipőt erre az alkalomra.Ilyen 2-3 cm-sarkú fekete alkalmi cipője amúgy is van és ezt is csak alkalmakkor hordja !Csak ez az 5-6 cm cipősaroktól félek nehogy kárt tegyen a növésben lévő lábaiban!
azért 1-2 alkalomtól nem lesz baja a lábának :)
nyilván nem mindennapi használatra kell egy ilyet megvenni a lányodnak :)
én elsőáldozásra megvenném, előtte otthon esténként kicsit járogatna benne, h megszokja, alakuljon a cipő a lábához
anno én is ilyesmiben elsőáldoztam és nem lett baja a lábamnak attól a néhány órától :)
Értem!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!