Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem tudom engedjem e, és meg...

Nem tudom engedjem e, és meg vegyem e neki?

Figyelt kérdés

A 11 éves kislányom hamarosan első áldozó lesz és felmerült a cipő kérdése is a ruha mellet! Ő magassarkút szeretne,és sok korabeli lányon is az lesz!Szülők mindegyike engedte lányaiknak a magassarkú cipőt erre az alkalomra!Én nem szívesen engedném neki,mert féltem ,hogy valami baja lesz miatta ,szerintem nem kislányoknak való a magassarkú cipő!

Sok szülőt sem értem, hogy engedhette a gyerekeiknek ,hogy magassarkút viseljenek első áldozáson.

Egyébként szülői értekezleten mutatták hogy milyen cipőt és honnan vet a többségük a gyereküknek.

Ettől a cégtől rendelték és ilyet!

[link]

A lányom nagyon szeretné ha engedném neki azt,hogy ő is abban legyen mint a többiek!

Tapasztalt anyukák apukák ti mit tennétek a helyemben!

2014. jan. 19. 13:52
1 2
 11/13 anonim válasza:
Mi az az első áldozás?
2014. jan. 24. 20:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok vallásos ,de a férjem szülei azok így a lányom katolikus vallásúnak lett keresztelve.Az elsőáldozás egy szokás, ünnepség a katolikus vallásnál !

Tessék itt egy kis olvasni való az elsőáldozásról.

[link]

[link]

Remélem most már tudod :)

2014. jan. 24. 23:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt is simán meg lehetne engedi de ha nem szeretnéd akkor inkább mennyetek el cipőt nézni és mutass meg neki egy nagyon szép divatos topánkát és aztán ha nem tetszik neki egy 2-3cm-eset nézzetek meg és aztán valahogy csak megtudtok majd egyezni

És én amúgy sem értem,hogy mit kell a cipő problémázni első áldozáskor úgyse latszik ki a szoknya alól

2014. febr. 18. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!