Keresztényként szőrteleníthetek "ott lent"?
"Magam miatt csinálnám, nem azért, hogy mások mit gondolnak. :)"
Nem kötekedésből de akkor miért tetted fel a kérdést?
Nem hiszem hogy ez bárki másra tartozna rajtad kívül.
Jó élet, mik ezek a hülye kérdések manapság? :D
Persze, hogy szabad.
Amúgy van vmi abban, amit a kérdező kérdez. Én is vallásos vagyok, gyakrolom is, családom is ilyen, családi környezetünk is vallásos, szóval ebben élek. nyilván mivel szinte naponta találkozik az ember ezzel a témával, én is elgondolkodtam már rajta, de vhogy az én értékrendembe bőven belefér, h felesleges leborotválni. Csak nyáron szoktam a bikinivonalig, mert elég sok kilátszik.
Úgyh gyakorló keresztényként üzenem, h nyugodtan szőrteleníthetsz, ha a te értékrendedbe belefér.
19L
"Az igaz hogy keresztényeknél személyes higiénia sokáig nem létezett"
Ez nem igaz. Az ókorban és a középkorban is rengeteg nyilvános és házi fürdő volt, egy csomó ábrázolás maradt fenn ezekről, menj rá a google-ben a képek keresésére, és írd be, hogy "medieval bath", meglátod. Simán összefért a keresztény erkölcsökkel. A prüdéria inkább az újkorral, az 1500-as évekkel kezd csak erősödni, akkor is inkább protestáns, mint katolikus vonalon.
A reneszánszban nagy szőrtelenítés-kultusz volt, inkább a szőrt tartották tisztátalan dolognak. A nők mindenüket szőrtelenítették, még a szemöldöküket is, lásd Mona Lisa.
A válasz tehát: persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!