Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha tudod, hogy egy nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudod, hogy egy nőnek gyereke van, az már csak szexre kellene neked?

Figyelt kérdés

Tehát egy szexre fókuszáló laza kapcsolatot alakítanál ki inkább vele?

Vagy el tudod képzelni, hogy komoly kapcsolat lesz belőle?

Mitől függ?

aug. 24. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mivel nem akarnék hazudni, átverni, inkább szexkapcsolatot akarnék. De azért persze nem szociópata modon, hanem érzékenyen, a másik testi lelki szükségletét figyelembe véve.

Szerintem is nagyon zavaróak a gyerekek, de azért akkor is olyan kegyetlen hogy a gyerekei miatt valaki hátrányba kerül.

aug. 25. 00:12
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem baj, akinek nagyon zavaróak a gyerekek az nekem még szexre se kell🤣

Több gyerekes, elvált,30-as nő vagyok és simán találok bármikor akár szexre, akár kapcsolatra pasit.

aug. 25. 00:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Oszinten egyikre sem. Mas gyereket nem akarom nevelni es inkabb a szuk punci jon be.
aug. 25. 06:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Szexre sem kellene.
aug. 25. 07:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálam simán belefér egy hosszabb kapcsolatra gyerekes nő. 38/F
aug. 25. 08:10
 16/18 anonim ***** válasza:
akkor meg kell beszélni már az ismerkedéskor hogy csak szexre kell! ennyi nem több! aztán erre egy nő mit mond az már más kérdés! az biztos hogy egy anyának a gyereke a legfontosabb! ezt tudom! egy gyereket nem lehet arrább tenni, félre tenni, betenni egy fiókba hogy ne legyen útba meg láb alatt! még jó hogy nem kérnétek meg hogy adja nevelő otthonba hogy csinálhassatok neki másik gyereket! mert ti más gyerekét nem nevelitek! egy páran azért érdekesen gondolkodnak! aki egy anyával akar kapcsolatot annak el kell fogadnia a gyerekét is más kép úgyse fog működni
aug. 25. 10:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Megpróbálnék őszinte lenni vele.

Tuti nem költöznék össze vele az fix.

Szex biztos.

Meg néha program ha van esetleg nagyszülő vagy apu aki elviszi néha a gyereket.

Ha ezek nem megoldhatóak, akkor nem is megyek bele semmibe.

aug. 25. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Vsak dugni rendszeresen
aug. 26. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!