Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyetlen nőt 3 fiútestvér dug felváltva, és mindegyik férfitól lesz gyereke, akkor a gyerekek unokatestvérek vagy testvérek? És a tesójuk gyereke az nekik kicsodájuk ha ugyanattól a nőtől szuletett mint a saját gyerekuk?
Figyelt kérdés
jún. 12. 16:24
1/12 anonim válasza:
Unokatestvérek ill féltestvérek (mert anyjuk ugyanaz, apjuk más)
Unokatestvérek meg amiatt mert mindegyik apja testvére a másik apjának
2/12 anonim válasza:
Testvérek, mert az anya a közös pont mindegyiknél. Már csak elméletnek is durván beteg, perverz és gusztustalan, provokatív.
3/12 anonim válasza:
Kérdező, gondolkodtál már azon, hogy tesót csinálsz?
4/12 anonim válasza:
Ez rohadtul nem csak elmélet, törvény nem tiltja, és a való életben is tuti előfordul ilyen, mint ahogy a gyilkosságok is arányosítva elég gyakran családon belül történnek ugyanígy a félrekúrásokhoz is nagyon gyakran legjobb barátot, tesót használja a partner. Tehát álomvilágban élsz ha azt hiszed ez csak a kérdező beteg, provokatív fantáziájában születhet meg.
Jó persze az hogy 3 testvér az már tényleg nagyon ritka, bár egészen biztos vagyok benne hogy ilyen is előfordult már az emberiség történetében.
7/12 anonim válasza:
2
Ha az egyik szülő már nem közös azok féltestvérek.
8/12 A kérdező kommentje:
Öhh. Én csak azért kérdeztem, mert olvastam a hírekbe valami poliandriás dolgot, és így elkezdtem róla gondolkodni hogy most ki kinek a kicsodája 😭De amugy mostmár értem, végulis logikus.
jún. 12. 17:48
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy van 4 kisebb tesóm, és 17 éves lány vagyok, de koszonom az aggodalmat xD
jún. 12. 17:50
10/12 anonim válasza:
Sőt mi van akkor ha az anya és a 3 férfi tesók?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!