Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexpartner keresőn elhinnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexpartner keresőn elhinnétek valakinek, hogy nem lehet gyereke?

Figyelt kérdés

Állítólag allergiás az óvszerre, csak gumi nélkül szexelhet és egyébként nem lehet gyereke. Nős és van egy örökbefogadott gyermekük, mert neki sajátja nem lehet. Ezt mondja.

Szimpatikus, de bizonytalan vagyok. Mi van akkor, ha hazudik?

Én nem szedhetek fogamzásgátló tablettát, az egészségem miatt nem szabad.

Eddig mindenkivel gumit használtunk, mást nem szeretnék használni.

2023. aug. 18. 15:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Minden pasi azt mondja hogy allergiás a gumira. Mert gumi nélkül jobb. Ha elmondom hogy gumi nélkül nincs szex akkor már mindjárt nem is allergiás.

Én az ilyennel szóba sem állok.

Alap hogy szeretői vagy szexpakcsolatban csak gumival.

2023. aug. 18. 15:50
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy a gumi melyik alapanyagára allergiás. Ha a letexre akkor van latex mentes óvszer is. Amúgy bármit képesek összehazudni férfiak azért, hogy dugni tudjanak. A helyedben nem hinnék neki.
2023. aug. 18. 15:51
 3/21 anonim ***** válasza:
32%

Én nem hazudok. Utálom a gumit pasi vagyok. Vagy van bizalom, vagy nincs. Még sosem volt gond. Akkor csináltam gyereket amikor akartunk.

De attól még normális és kíváncsi vagyok.

2023. aug. 18. 15:59
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy te nem szedsz fogamzásgátlót, egy dolog, ő pedig allergiás az óvszerre, másik, de akkor is valahogyan védekezzetek. Vannak spermicidek, pesszáriumok, stb stb.

Az pedig hogy nem lehet gyereke, lehet igaz, ezt senki nem tudhatja rajta kívül, viszont hány olyan van hogy azt hitte nem lehet gyereke és mégis besikerült. Na ebben biztos nem bíznék.

Ha mégis együtt lennél vele, akkor is valamilyen alternatív védekezést válasszatok.

2023. aug. 18. 16:13
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Te magadba engednél valakit aki gumi nélkül csalja a feleseget ?

Én a helyedben nem attól félnek jobban h mégis terhes leszek tőlle..

29N

2023. aug. 18. 16:16
 6/21 anonim ***** válasza:
23%
Nekem 2en engedték, senki nem bánta meg.
2023. aug. 18. 16:18
 7/21 A kérdező kommentje:
5-ös: Igazad van.
2023. aug. 18. 16:26
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Abban biztos lehetsz hogy melleted van még 1,2 nő akit dug. Az az egy két nőt is dugja még rajta kívül 1,2 pasi.

Bárki ebből a 8 emberből benyal valami betehséget akkor te is megkapod.

Én egyszer fél évig gyógyszereztem és semmi szex.

Gumi nélkül soha.

2023. aug. 18. 16:27
 9/21 A kérdező kommentje:

Értem, hogy gumi nélkül elkaphatok betegséget, ez igaz. De mi van az orális szex-el?

Ha nyalja a másik, esetleg betegséggel fertőzött nőt és azután megcsókol és nyal engem is?

2023. aug. 18. 16:31
 10/21 A kérdező kommentje:

Most azt írta, hogy a latexre allergiás. Küldtem neki linkeket, hol lehet venni latex mentes óvszereket. Valóban van, ráadásul többféle.

Kíváncsi vagyok, erre mit válaszol.

2023. aug. 18. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!