Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartner keresőn elhinnétek valakinek, hogy nem lehet gyereke?
Állítólag allergiás az óvszerre, csak gumi nélkül szexelhet és egyébként nem lehet gyereke. Nős és van egy örökbefogadott gyermekük, mert neki sajátja nem lehet. Ezt mondja.
Szimpatikus, de bizonytalan vagyok. Mi van akkor, ha hazudik?
Én nem szedhetek fogamzásgátló tablettát, az egészségem miatt nem szabad.
Eddig mindenkivel gumit használtunk, mást nem szeretnék használni.
10
Azt hogy gumi nélkül akarja. Hazudik. Az se biztos hogy meddő.
Most, hogy közöltem, hogy vegyen latexmentes óvszert, azt írta, hogy akkor várni kell a randival, mert átképzésen van és 3 hónapig nem lesz semmilyen jövedelme. Mert kamionos volt és a háta beteg, ezért átképzésre jár, hogy buszos legyen.
Tudomásom szerint a BKK átképzés ideje alatt fizet óránként 1.900,- forintot.
Más cégek is.
Szóval hazugság... Nem értem, mit gondolt? Hogy a búvóhely bérlését is egy nő fizesse neki? Legyen minden ingyen?
ha annyira félsz inkább ne menj bele de én pl használtam a pharmatex készítményt nálunk teljesen jól működik hormon mentes is persze nem 100% os ez sem
de ha annyira nagy a dilemma inkább ne menj bele
Ez a tájékoztató jóóóó:
Pharmatex hüvelytabletta 12x
Ez a készítmény helyileg alkalmazható fogamzásgátló, mely fertőtlenítő hatással is rendelkezik. Fogamzásgátló tulajdonsága azon alapul, hogy tönkreteszi a hímivarsejtek ostor részét, valamint a fej szétesését okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!