Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan hölgy aki megcsalta/ rendszeresen csalja a férjét?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 11:28
1/16 anonim válasza:
Nem voltam férjnél
És rendszeresnek se mondtam volna a dolgot
Hiszen csak az ismerkedési fázisban voltunk amikor 1x volt egy bal lépésem
3/16 anonim válasza:
Hetente többször is megcsaltam. Válás lett a vége, de ő nem akart elengedni, így hosszú procedúra volt.
Azóta boldog életem van
4/16 anonim válasza:
10 évig én voltam a hűség szobra.
Amikor kiderült, hogy nem egy, de két szeretője is van, akkor a hűséget a sutba dobtam, már nem tett boldoggá.
Azóta mindig van szeretőm, sokszor nem is egy.
Én nincs lelkiismeret-furdalásom.
5/16 anonim válasza:
Igen. A pin@m folyton enni kér.
6/16 anonim válasza:
Folyamatosan vannak szexpartnereim, nem ritka hogy egyszerre kettőt is hívok.
7/16 anonim válasza:
Igen megcsaltam. Nem rendszeres a dolog, ritkán, évente talán egy-két alkalommal fordul elő.
8/16 anonim válasza:
Én csak csalnám, de nincs kivel😕
37F
9/16 anonim válasza:
8 - nehéz a kérdést értelmezni?
Ilyen alakkal nem csalnék meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!