Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan h utaztatok a buszon vagy valahol és éreztétek a hölgy puncijának az illatát?velem rendszeresen,igaz elég nagy a cserpákom
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 07:22
2/8 anonim válasza:
Ugyan már. Milyen mosdatlan macskákba botlasz te. Max akkor, ha belevered a heftidet. De mivel buszon vagy valamit behalluzol.
Az én sunám megözelítőleg sem olyan mint a 4es 6os.
3/8 anonim válasza:
Ha már érzed, akkor az nem illat, hanem szag. mert egy igénytelen, mosdatlan szenny.
4/8 A kérdező kommentje:
lehet h csak halucinálom mert skizo vagyok azoknál gyakran szag halucimnációk is vannak
2021. szept. 28. 08:19
5/8 anonim válasza:
Nagy a cserpákod? tehát nagy az orrod, hogy annyira érzed a szagot? zsidó vagy?
7/8 anonim válasza:
Én a páromon akkor szoktam punciszagot érezni, ha menstruál. Just sayin
8/8 anonim válasza:
Az orrod fizikai méretének semmi köze ahhoz kinek milyen jó a szaglása, mert az a hámsejtben meglévő receptorok számától és azok beidegződésétől függ. Nem éreztél semmit, simán csak éhes makkal disznókat álmodsz, beképzeli az agyad a szagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!