Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csavo az uj munkahelyemen akivel szoktunk kacsingatni egymasra meg szunetbe egyutt megyunk ki,viszont van felesege es nem reg szuletett gyereke… ?
Legutobb mikor vegeztem es mentem haza kacsintott es puszit is kuldott de szerintem mind a kettonk reszerol ez csak poen es ha beszelgetunk akkor is ilyen alap dolgokrol szoval semmi olyan
Szerintetek ez gaz es abba kene vele ezt hagynom vagy belefer?
Nem szeretnem senki kapcsolatat tonkretenni
Egyértelmű h rá akar próbálni a kéj lécre .
Nézd mérlegelj
Neked megéri
Te hogy éreznéd ha a te károddal kacsingatna egy másik punci miközben te frissen szültél egy gyermeket a szerelmednek..
Mérlegelj és dönts
Ez lehet artatlan flort.
Nekem is volt egy ilyen kollegam, akivel sokat szemeztem, mosolygott ram, puszit dobott, de soha nem kezdemenyezett, pedig lett volna ra alkalma.
Lehet csak fel akarja dobni a munkahelyi hangulatot.
Most született gyereke. Ez azt jelenti, hogy előtte a felesége terhes volt, lehet, hogy úgy már nem tetszett neki, esetleg folyamatosan fosvahányt (vannak nők, akik nehezen viselik a terhességet), fájt a feje, hangulatingadozásai voltak vagy valami más miatt nem volt szex - vagy nem annyi, amennyit ő szeretett volna. Szülés után 6 hétig amúgy se lehet, de az se kizárt, hogy utána se lesz, mert anya napi 24 órában anyuka, nem ér rá, örül, ha öt perc nyugta van, abban is leginkább csendet akar, fáj a feje, ideges, ne most, mert épp elaludt a kis Krisztike, felébreszted, inkább kimosnám a cumit, ha ennyire ráérsz, miért nem teregetsz ki inkább...
Hiánya van, te meg jó lennél neki néhány enyhítő numerára. Vannak férfiak, akik ilyenkor, gyerekszületés környékén kezdenek szeretőt tartani.
Nekem volt a munkahelyemen 1 csaj, akivel kölcsönösen utáltuk egymást, mert rettenetes természete volt. Aztán 1 céges bulin, megbeszéltük és ittunk 1-2-rá. Onnantól kezdve jóba lettünk és még be is szólogattunk egymásnak, szexuális tartalmú célozgatások stb.
Hozzá teszem, nem az esetem a csaj és soha semmi közünk nem volt egymáshoz. De ettől még benne voltam a hülyeségbe. Jó volt kicsit incselkedni, baromkodni. Itthon család, 2 gyerek, szeretem őket nagyon.
Szóval nincs ebben semmi nagy dolog, ameddig a helyén tudjátok ezt kezelni.
Kacsinkatás egymásközt élvezitek?
Kell a jó hangulat jo munja légkör munka helyen ezek még belleférnek szerintem.
Csak lehet eljön az a pont elcsatanhat egy csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!