Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csavo az uj munkahelyemen akivel szoktunk kacsingatni egymasra meg szunetbe egyutt megyunk ki,viszont van felesege es nem reg szuletett gyereke… ?
Figyelt kérdés
Legutobb mikor vegeztem es mentem haza kacsintott es puszit is kuldott de szerintem mind a kettonk reszerol ez csak poen es ha beszelgetunk akkor is ilyen alap dolgokrol szoval semmi olyan
Szerintetek ez gaz es abba kene vele ezt hagynom vagy belefer?
Nem szeretnem senki kapcsolatat tonkretenni
2023. aug. 2. 19:20
11/13 anonim válasza:
Ha tudod milyen és tudod hogy nem akar többet nincs gond.
De ha jön célzás is a dolgokra gondolkodj el hogy mi is a helyes és tegyél annak megfelelően
12/13 anonim válasza:
Szerintem ez csak feszkót okoz a munkahelyen és nem tudtok koncentrálni. De nem helyes lefeküdnötök sem. Ezért csináljátok állva! És semmi érzelem! Legjobb, ha csak orál és anál játszik, az hagyományos értelemben véve nem is szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!