Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen szexis nő? Veletek megesett már?
Van egy kicsit idősebb, 50 éves nő, de korához képest elég jól tartja magát. Jó alakja van, csinos.
Állandóan úgy áll be hogy nem lehet megnézni a fenekét, formás melleit. Bepucsít, lehajol, rázza magát. Nagyon szexi.
Elgondolkodok néha, milyen lenne jól megrakni, vagy ha oboázna a hátsó helységben.
Természetesen nem fog bekövetkezni adott okok miatt, de eléggé húzza az agyam sokszor.
Nálatok vannak ilyen "szituációk"?
Miből gondolod?
Az ilyen 50-es muffok em véletlenül teszik a fejüket.
Szerintem minden munkahelyen vannak "ilyen" Nők. Egy bankban dolgozom,és van hasonló kolléganőm. Kb. 45 lehet. Mindíg miniszoknya,harisnya,magassarkú.
Vertem már ki miatta a mosdóban!
Elvből nem tenném meg.
Persze nem tudom hogy reagálnék ha rámvetné magát. De erre nem sok esély van, eleve nem is tudunk olyan környezetbe kerülni hogy más ne legyen ott.
Elvből nem tennéd meg, de mégis nem tudod hogyan reagálnál, ha rád vetné magát.
Hát ez nem túl meggyőző..
Én meg elvből megdugnám. Nemhogymá..
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen nők akik bepucsít, rázza magát, úgy hajol le stb nagyon is tudják mit csinálnak. Ő sem hülye, hogy ne tudja, hogy megnézik, gondolnak rá stb. És ha csinálja akkor be is probálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!