Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, suliban vagy munkahelyen van íratlan pénisz méret rangsor a pasik között ami pletykán vagy valós tapasztaláson alapul?Szóval úgy nagyjából képben vagytok melyik pasinak mekkora farok van a combjai között?
Nekem munkahelyen nem téma meg anno iskolában sem volt az de most reálisan gondolj bele,egy tipikus mi történt veled beszélgetést,hogy terelsz át arra,hogy mekkora a farkad?
Meg igazából ezt,hogy tudod ott leellenőrizni🤣
4-es
Lankadtan kb semmire nem lehet következtetni
Azok a srácok pedig minumum biszexek voltak
23l
6-os
4-es vagyok
Egy jó edzés után azér a melegvizes zuhanynál elég gyakori a fiúknak a félmerev pénisz
Az ilyen kérdéseket nem igazán értem. Nincs miről beszélni, meg felesleges teljesen találgatni, mert semelyikünk sem tudja semelyik fiúról, hogy mekkora van neki.
Az mondjuk más kérdés, hogy érdekes lenne, ha a fiúknak ezt az infót közzé kellene tenni magukról. Vagyis inkább ha egy független személy egy ellenőrzés keretében lemérné, és ő tenné közzé, mert ha önbevallás alapján menne a dolog, valószínűleg egy fiú se mondana igazat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!