Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoj, szoktatok suliban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoj, szoktatok suliban, munkahelyen masztizni?

Figyelt kérdés
Hol, hogyan? Hány évesek vagytok?

2023. márc. 2. 11:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Olvasd már vissza a kérdést mielőtt jóváhagyod gyermekem.
2023. márc. 2. 11:52
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
1-esnek igaza van, hiába pontoztátok le. Rémes, hogy a mai gyerekek írni sem tudnak megtanulni.
2023. márc. 2. 12:01
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
Megnyugodtam, hogy nem csak engem zavar a förtelmes helyesírás. :D
2023. márc. 2. 12:18
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Szoktam.
2023. márc. 2. 12:18
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Én is.
2023. márc. 2. 12:26
 6/18 anonim ***** válasza:
65%

Elvétett egy betűt szerencsétlen. Mi a förtelmes helyesírás ezen???

Ti tökéletesek vagytok, ugye? Ha nem tudtok/nem akartok a kérdésre válaszolni, mi a frászért böfögtök ide valamit?

2023. márc. 2. 12:36
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
Igen, én tökéletes vagyok, ha tudni akarod.
2023. márc. 2. 12:43
 8/18 anonim ***** válasza:
43%

1-es!

Azért, mert elírt véletlenül egy betűt, nem kell letolni...

A Te mondatodból is hiányzik ám két darab vessző, meg egy felkiáltójel, kedvesem.

Helyesen így hangzik:

Olvasd már vissza a kérdést, mielőtt jóváhagyod, gyermekem!

Akkor most? A kérdező csak egy betűt írt el, azt is véletlenül...

2023. márc. 2. 14:50
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
7-es, egyikőtök sem tökéletes! Nagyobb hibát vétenek itt több kommentelő, akik valódi helyesírási hiányosságaik miatt kihagytok vesszőket, írásjeleket, mondataitok helytelenek nem egy esetben... A kérdező NEM helyesírási hibát vétett, ITT SZÖGEZEM LE! Hanem véletlenül elírt egy betűt! VILÁGOSAN FOGALMAZTAM? És most le lehet állni, barátaim! A billentyű VÉLETLEN elütésének KÖZE sincs a helyesíráshoz. Azt én is szoktam. DE én ügyelek arra, hogy hova kell a vessző, meg a felkiáltójel és hogy milyen a mondattagolásom.
2023. márc. 2. 15:15
 10/18 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem is mindig, de ÁLTALÁBAN ügyelek. Főleg a kommentekben. Ha ti megbotlotok a cipőfűzőben, mert kioldódott, akkor senki se mondja hogy be lennétek rúgva és azért nem tudtok menni. Ellenben ha leisszátok épp magatokat és azért nem tudtok menni, na az nem véletlen. Senki se vegye magára, csak példát hoztam. Én is tehetnék róla ha részegen elesnék - de ha véletlenül a fűzőmbe botlok meg, arról nem tehetnék. Na EZÉRT ne ócsároljátok a kérdezőt! A helyesírás hiánya az tudati probléma, a betű elütése meg tudattalan... ÉRTHETŐ?
2023. márc. 2. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!