Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta dolgoztál a munkahelyeden, míg létrejött az első kollegiális szex?
Figyelt kérdés
Kicsivel több mint 1 év.
F32
2023. febr. 14. 18:06
1/9 anonim válasza:
Eddig egyszer volt olyan, hogy egy nő munkahelyen igen nyomulni akart. 1 éve nem dolgoztam az említett helyen de ha szex lett volna bárhogy a dologból, kénsavval maratom le a farkam magamról az annyi szent.
3/9 anonim válasza:
Nem volt ilyen és nem is lesz. A munkahelyre pénzt keresni megyek, csajozni viszont bárhol lehet.
A kollégákkal való légyottnak van előnye, de hátránya is! Előnye, hogy már ismered (van egy alap bizalmi kötődés), egyébként is találkozol vele (könnyű megoldani a kommunikációt, az időpontot egyeztetni). Hátránya hogy ha valamelyik fél zárni akarja a storyt akkor sokan ezt nem képesek érett, felnőtt fejjel elfogadni elkezdődik a "demiértdemiért", majd az óvodás duzzogás és elmérgesedik a légkör. Annak a vége meg az hogy valamelyik fél kénytelen munkahelyet váltani, mert előbb-utóbb a főnökök megelégelik hogy a melodráma rontja a hatékonyságot.
4/9 anonim válasza:
változó, volt hogy hónapok, volt hogy pár hét.
5/9 anonim válasza:
1 orája. Ja ennyire menő vagyok.
7/9 anonim válasza:
akkor dugjad meg erösen
eröteli
por0no sz3x dugo
baszomaci
8/9 anonim válasza:
ha kinyalod a not akor baz meg A ZSEBEMBEN NE FÉR AZ EUROCK
9/9 anonim válasza:
Kb fél éve dolgoztam azon a munkahelyen, amikor összejött a dolog. A hölgy kevesebb ideje. Akkor még 20 éves voltam és a farkam vezetett. Ma már egyrészt 27 éve boldog házasságban élek, másrészt nem lőnék házinyúlra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!