Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek munkahelyen, szex, vagy orál volt már?
Kérdést elolvasva magamban rávágtam, hogy NEEEM. Jelenlegi helyemen el nem tudnám képzelni, kollégával meg pláne nem. Legalábbis nem az irodában.
Aztán gyorsan leesett, hogy teljesen más helyzetben rendszeresen éltem a lehetőséggel az akkori párommal. Egy pici irodában, ahol én voltam bent 8 órában és ügyfelek jöttek-mentek (napi 3-4) és a főnöknek volt még helye az enyémen kívül rendszeresen megtörtént.
Akkori párommal nem tudtunk hol kettesben maradni. Albérletben volt saját szobám, de egy panelban, ahol lakótársam is ott volt a szomszéd szobában. Mivel én is hallottam rendszeresen, ahogy a párjával szexelnek, így nyilvánvaló volt, hogy ők is hallanak minket.
Ezért aztán párom sokszor eljött elém, segített zárni (ami kb. egy redőny leengedése és a kulcs elfordítása volt) és bizony sokszor először úgy zártunk, hogy mi még bent maradtunk.
Ideális nem volt éppen. Egy kanapé volt a kényelem csúcsa, de széken, íróasztalon, a konyhasarok pultján, földön is megoldottuk. Soha senki nem zavart meg minket, de szerintem senki nem is sejtette mi zajlik odabent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!