Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb beosztású férfitársaim! Nyomultatok már a munkahelyeteken fiatal gyakornokokra?
Szerintem mindenki fejében megfogalmazódott már, aki ilyen helyzetben volt, harmincas-negyvenes éveire, hogy megtetszenek neki a fiatal huszonéves kezdő gyakornok lányok. Az én munkahelyemen elég gyakoriak az ilyenek, jönnek-mennek a 20-22 éves lányok, nagy a forgás és fluktuáció.
Van aki az enyhe flörtölésen kívül ki is tudja használni ezt az ismerkedési lehetőségét úgy, hogy nem megy a munkájának a rovására? Kíváncsi lennék mennyire gyakori ez. Ja, és nem munkahelyi szexre gondolok, hanem munkán kívüli szexkapcsolatra, kalandra, esetleg rövidebb kapcsolatra.
Volt egy időszakom, amikor frissen kinevezett vezetőként nagyon élveztem flörtölni az egyetemről éppen kikerült gyakornoklányokkal (persze szigorúan olyannal, aki nem az én beosztottam).
Amikor rájöttem, hogy milyen könnyen el lehet őket csábítani, meg is szopattam néhányat. :D
Ma mar házas emberként persze nem csinálnék ilyet.
Mire fejben, életkorban eljutsz arra a szintre hogy megfelelő vezetői pozíciót tölts be már nem csak a p.nát látod mindenhol. Nem rombolod a vezetői tekintélyed azzal hogy mindenkivel kikezdesz. Vezetőnek lenni felelősség is, nem arról szól hogy játszod a főnit, s nem csak előnyei vannak.
Ettől még vannak (sajnos) olyanok akik ezzel időnként visszaélnek - s utána csodálkoznak rajta, hogy miért magas náluk a fluktuáció, miért motiválatlanabbak az emberek. S előbb-utóbb úgyis beleszaladnak a késbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!