Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik vagy szexi a szőrös mellkas a lányoknak fiatal srácon?
Nem vagyok dagadt fószer, járok kondizni, mondhatni izmos vagyok😂, A mellkasomon, hasamon is szőrös vagyok elég rendesen, környezetemben azt mondja mindenki jól áll nekem, olyan igazi férfias vagyok a 190centimmel, de eddig rövidre vágtam, viszont most meguntam és meghagytam természetesnek. Lehetek így is szexi, ha a farkam rövidebbre vágom, a felsőtestem meg ősemberesen hordom?:D
(Ez nem egy zegzhirdetés😂)
A korotokat is leírnátok majd, ha válaszoltok?
Tökéletes. A legjobb a szőrös mellkas, has! És ez nem ősemberes, hanem férfias, szexi.
U.I.: a farkad ne vágd rövidebbre, biztos fájna.
27N
én régen mindig azt mondtam, hogy nekem csupasz pasi kell.
aztán volt egy nagyon fekete hajú, erős szőrzetű, borostás párom. ahh, imádtam!!
valamennyire ő is gondozta (volt ahol teljesen leszedte) de ha meg volt hagyva a mellkasán teljesen az is bejött! tök mindegy volt, csak vele lehessek :D
27l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!