Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál olyat látni, hogy a nő mellbimbója hegyesesik pólón keresztül?
Ez izgató látvány?
Mennyire "elterjedt" így járni, milyen gyakran látsz ilyet és milyen hatással van rád? Ha férfi vagy persze.
Szoktam.
Izgató.
Intelligens nő nem öltözik így.
Nem értem a kérdést. Ez most (az egyik) fő divat vagy trend. Visszajött a melltartónélküliség. (Vagy ha van rajtad melltartó, akkor meg nincs más – értem ezt úgy, hogy a másik
nagy divat most a csöcstop a la natur.) Ha még 2 évvel ezelőtt kérdezed ezt, megértem. Ugye sok éven keresztül pont tabusítva volt a csöcsbimbó, és az a kevés nő, aki melltartó nélkül ment ki az utcára, le volt „kínos divatbakizva”, rosszabb esetben meg ribantzozva. De a divat ilyen, az egyik szélsőségből átleng a másikba. Lásd: 2 éve még minden menő tini nyárom hónaljig érő magas derekú, momfit farmert hordott betűrt L-es pamutpólóval. Most meg pnadomborító, seggvágatba szippantott sztreccsnaci, haskitop, melltartó nix.
Amúgy ennek az intelligenciához nem sok köze van, nem találsz magyar filmet a 70-es-80-as évekből, amikben a fiatal színésznőkön lenne melltartó a póló, trikó vagy ing alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!