Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak az én barátom szereti ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én barátom szereti ha szex közben csipdesem vagy nyalogatom a mellbimbóját vagy csak szerintem szokatlan?

Figyelt kérdés
Még egyik pasim se kért tőlem ilyet. Különösképpen nem zavar szívesen csinálom neki ha élvezi, csak még nem csináltam senkinek ilyet. Szerintetek furi vagy normális? És ti fiúk szerettek ilyet?

jún. 13. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, az exem csinálta először és nagyon bejött nekem ami meg is lepett...a mostani nem vágja a dolgot kicsit sem szóval már csak az emlékeimből "élek", hogy ez jó érzés volt :D Szerencsés a párod veled, sok boldogságot nektek! :)
jún. 13. 17:59
 2/10 Nincstovább ***** válasza:
100%

Ugyanolyan erősen zóna számukra, mint a nőknek. Az eddigi párjaim szerették, szerintem kicsit se furcsa :)

32/N

jún. 13. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom kifejezetten szereti, ha megnyalom vagy finomabban megcsípem, megharapom a mellbimbóját. Nem ő kért meg rá az első alkalommal, hanem az egyik első szexünk alatt végigsimítottam a mellkasán, és látványosan beleborzongott. Ettől kezdve kezdtem jobban foglalkozni vele ami jó döntésnek bizonyult.
jún. 13. 18:06
 4/10 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Az én párom is szereti. Ő kért meg rá első alkalommal. Először furcsa volt, ugyanis nem csináltam még ilyet, de láthatóan élvezi, izgatja. Nyalogatni meg óvatosan harapdálni szoktam, pillanatok alatt nagyon kemény lesz a farka :D azóta rendszeressé vált

27N

jún. 13. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is szereti. Szex közben nem szoktam csinálni de előjáték ként nagyon izgatja.
jún. 13. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, nekem nagyon izgató, ha a parner ezzel a résszel is foglalkozik.🙃
jún. 13. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Változó ebben a férfiak ízlése, van aki szereti, van aki meg úúúúúúútálja. A pasid az első kategória, ha ezt kedveli akkor hajrá, csináld neki nyugodtan.
jún. 13. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem
jún. 13. 22:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom.F
jún. 13. 22:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretek a mellbimbómmal foglalkozni maszturbálás közben.

Sajnos nővel még nem próbáltam ilyesmit.

jún. 20. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!