Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak is "erogénzóna" ?
Nőként nekem a mellbimbóm elég érzékeny és természetesen élvezem ha kényezteti a párom.
Friss kapcsolat a miénk és engem izgat a párom egész teste, de nem tudom élvezné e ha én is kényeztetném a mellbimbóját engem izgatna. (Természetesen más testrészeit is...)
A férfiaknak ugyanolyan érzékeny? Vagy ezt mi nők élvezzük jobban?
Ha nem mered megkérdezni, akkor mindenképpen dolgozz azon, hogy meg tudj nyílni előtte teljesen. Ez hosszútávon elengedhetetlen mindkettőtök részéről egymás felé, hogy jól működjön a kapcsolat.
Addig meg amikor csókolóztok, simogatjátok egymást, nyugodtan kísérletezz. Tévedjen oda a kezed, cirógasd meg neki finoman az ujjbegyeddel, és figyeld a reakcióját. Ha tetszik neki, akkor úgyis felsóhajt, vagy felnyög. Ha nem tetszik neki, akkor pedig úgy mozdul, hogy megszűnjön a kontakt. De hidd el, hogy nyugodtan szóba hozhatod a témát.
F
Engem kifejezetten irritál!
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!