Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak is "erogénzóna" ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak is "erogénzóna" ?

Figyelt kérdés

Nőként nekem a mellbimbóm elég érzékeny és természetesen élvezem ha kényezteti a párom.

Friss kapcsolat a miénk és engem izgat a párom egész teste, de nem tudom élvezné e ha én is kényeztetném a mellbimbóját engem izgatna. (Természetesen más testrészeit is...)

A férfiaknak ugyanolyan érzékeny? Vagy ezt mi nők élvezzük jobban?

2023. júl. 21. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Engem mint férfi is nagyon izgat ez, ha csinálják nekem mármint a mellbimbó csókolgatása.
2023. júl. 22. 07:06
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
A férfiaknak is az a legerősebb erogén zónája a pénisz után. Nekem kifejezetten gyorsabban lesz tőle orgazmusom, mintha a mellbimbóimat békén hagynák.
2023. júl. 22. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Nálam pl szingli pasiként igen feltüzel,ha a mellbimbóimmal is foglalkoznak(nyilván ahogy én is a nőknek) nyelvvel izgatják,szopogatják,s gyengéden akár harapdálják is...

Nálam pl ez kőkemény farokhoz szokott vezetni,de ettől már olyan kemény,hogy szinte fáj...

Persze lehet,ez csak nálam van így,vagyis nem minden pasi ilyen!

Pont,mint ahogy nem minden nőnél sem izgatható,vagyis nem érzékeny a mellbimbójuk!

Bár olyan nővel is voltam már,aki csak ettől(mármint hogy a bimbóját izgattam,kényeztettem),szóval simán csak ettől is el tudott élvezni,s szinte csúrgóan nedves,olyan tocsogós lett a puncija!!!

2023. júl. 25. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:

A férfiak is szeretik, ha az egész testüket szeretik - és pont annyira hiányérzetük lehet enélkül, mint ahogy egy nőnek, ha egyetlen testrészüket szereti a párjuk.

De természetesen ez teljesen egyéni.

Ha a párodról és a szexről van szó, dolgozz azon, hogy levetkőzd a félelmeidet. Úgy tettekben, mint szóban. Ha képes vagy beszélni a vágyaidról és elég merész vagy új dolgokat kipróbálni, azzal hatalmas szívességet teszel magadnak is és a mindenkori partnereidnek is.

2023. júl. 26. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem túl érzékeny nekik, én viszont imádom a számba venni, engem izgat, szóval nem kérdezem szabad-e:)
2023. júl. 31. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!