Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadnak ki a nők ha a férfiak megnézik a melleiket mert kirakják / nem vesznek fel melltartót és átlátszik a mellbimbójuk ?
Bárhol. Én pesten meg Balatonon is sok ilyen csajt látok metrón utcán. Nem mindegyik ilyen még csak nem is 50% de akad
Én szeretem :D
Ablakba is kiállok meztelenül. Ha párom megszól hogy lát a szomszéd, megkérdezem hogy melyik? Persze sose néz senki xD de ha mégis akkor szívesen
Azért mert rohadt kellemetlen, ha bámulnak. Te is kellemetlenül éreznéd magad, ha valaki meredten bámulna, vagy épp beszélgetés közben nem a szemedbe nézne.
Nem vagyok nő, de még így is értem, hogy mi a gond, nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni.
Konkrétan a megnézés a megbámulás szinonimája, ha nem tűnt volna fel. Nem véletlenül nem azt írod, hogy a ránézés zavarja a nőket.
Mellesleg nem tudom, hogy feltűnt-e, de egy nagyobb mellű nő ha nem zsákot húz magára, ami elrejti az alakját, akkor kvázi nem tudja nem kirakni a mellét, mert egy kicseszett garbóban is látod, hogy nagy a melle. Baszki, tiszteld meg a nőket azzal, hogy nem bámulod röfögve.
A melltartóról meg annyit, hogy melegít. Teljesen megértem, hogy ha valakinek nem kényelmetlen nélküle, akkor miért nem hord. A barátnőm pl rendesen beizzad alatta, igyekszik nem hordani, mert nyáron feleslegesen melegít, télen még sok réteg ruha van rajta, úgyse látszik semmi.
Komolyan, ha a nagycsöcsű dagadt férfiaknak nem kell melltartót hordani, akkor egy nőtől miért várjuk el, akármekkora a melle?
Sztem meg a nőknek nem kéne az artatlant játszania és rátolni a felelősséget a férfiakra akik megbámulják.
Ha játszol a tűzzel egy nap meg fogod égetni magad vagyis ha nem veszel melltartót egy nap megleszel bámulva.
Ha ez nekik nem fér bele akkor nem kell kirakni amilyuk van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!