Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a nök akiknek mellbimbo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nök akiknek mellbimbo piercingje van, miert nem vesz fel melltartot utcara ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 09:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Mert zavaró
2023. júl. 1. 09:50
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Mert szeretem látni ahogy csorgatjátok a nyálatok a melleim után. 🤭
2023. júl. 1. 09:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pl szoktam felvenni melltartót az utcára.
2023. júl. 1. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Egyre elterjedtebb hogy nők nem hordanak melltartót csak amikor nagyon muszáj. Attól hogy valakinek mellbimbó piercingje van nem kell hordania. Nekem nincsen de van 1-2 ismerősöm akinek igen és pl szúratás után kifejezetten nem javasolt hordani, ha begyógyult akkor is tud kényelmetlen lenni. Sőt sok melltartó minden nőnek kényelmetlen. Akiknek nincs piercingje azoknak is átlátszhat a mellbimbója max nem állandóan, teljesen természetes dolog. Ha ezzel van problémád akkor annyi hogy férfiaknak is átlátszhat mégsem hordanak melltartót.
2023. júl. 1. 10:32
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Minek az a piercing, ha senki sem láthatja? Férfiként kérdem. Egyébként karban tarthatná a tesztoszteron termelést, ha időnként ráizgulsz valakire. De irigy a társadalom, és ezt is sajnálja tőlünk. Még soha életemben nem erőszekoltam meg senkit azért, mert izgatónak találtam. De úgy néz ki egyedül vagyok. Különben nem volna elvárás a takargatás.
2023. júl. 1. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem igazán értem az összefüggést.

A melltartó nem kötelező kellék egy nőn, csak Amerikában.

2023. júl. 1. 11:05
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem kotelezi kellék de baromi izgató egy atlatszo mellbimbo piercinggel.

Ettol meg nem forgot megeroszakolni de nem lehet megallni nem jol megnezni az utcan 😂

2023. júl. 1. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

És akkor mi van?

Aki szereti a figyelmet, az nem vesz.

Aki el akar bújni, az vesz.

Majd ő eldönti.

2023. júl. 1. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Mert semmi köze egymáshoz a kettőnek.

Én szoktam melltartó nélkül mászkálni korábban is, és most, hogy van piercingem, viselek időnként melltartót.

Bár ahhoz szerintem elég nagy ékszer kell, hogy így átlátsszon, az enyém normál méretű, és melltartó nélkül sem látszik át.

2023. júl. 1. 11:42
 10/12 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy csak szólok, hogy a férfiak egy része undorítónak tartja.
2023. júl. 1. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!