Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem baj szerintetek ha így nyáron buliba vagy randira nem vesz fel egy lány melltartót a felsője alá?
Figyelt kérdés
Zavar titeket az ilyesmi vagy inkább bejön ha átlátszik a felsőn?:)
Fiatal vagyok és vékony alkatom van,a cicim is elég kicsi,részben ezért is csak nagyon ritkán hordok,pláne jóidőben,jobban érzem magamat nélküle és nem gondolom hogy szükségem lenne rá:)
És ha szexbe fordul a randi még előnyös is lehet ha nincs útba melltartó:)
A pasiknak ez zavarba ejtő inkább vagy bejön?
2022. jún. 25. 08:59
1/10 anonim válasza:
Nem tudom miota nem hordok melltartot :D N
3/10 NTBS válasza:
Nem baj, csak max. Sokan megbámulnak.
4/10 anonim válasza:
Abszolút nem zavaró, sőt még szexi is. :)
De egyébként szubjektív a dolog, van aki zavarba, valakit pedig kifejezetten izgat. Én az utóbbiba tartozok.
5/10 anonim válasza:
Nekem nem zavarba ejtő, emberileg is sokkal szimpatikusabb tőle egy nő, mert sokkal természetesebbnek látszik. És nem azért jön be mert erre izgulok, hanem mert tényleg sokkal természetesebbnek érzem
6/10 anonim válasza:
Semmi gond ezzel írom ezt férfiként. Csak csináld, mi szeretjük.
7/10 anonim válasza:
Ha nem is buliba, de akár ha kiszaladok valamiért, főleg a mostani kanikulában csak egy pántos géz ruha van rajtam és saru.
8/10 anonim válasza:
Most is ugy voltam buliban, hogy nem volt rajtam melltarto. Bar fekete oversize poloban voltam. Viszont imadom ezt a fajta “szabadsagot”
10/10 anonim válasza:
Zavarba tudnék jönni, de rettenetesen tetszene. Egy aprócska cici ilyenkor iszonyú szexi, szép, vonzó. Imádnám🤭.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!