Fiúk mit szoltok ahoz ha egy lány ruha alá nem vesz fel melltartót? És ahoz, hogy ha egy lány szivacsos melltartót hord?
Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 19:56
1/16 anonim válasza:
Mindkettő elfogadott!Igazából vannak olyan lányok akik zavarban vannak ,ha nincs rajtuk melltartó.A szivacsossal semmi probléma .Csak ne egy 12 éves hordja akinek "szúnyogcsípése" sincs.Igazából egyszerűen mindegy.Kinek mi.Én jobban szeretem ,ha nincs ,mert végül úgyis lekerül. xd
2/16 anonim válasza:
Igazából nem foglalkoztat a dolog, hogy az adott lányon van-e melltartó és ha van, akkor milyen az a melltartó. Úgy gondolom, hogy nem az alapján kell megítélni egy lányt, hogy milyen melltartót hord.
3/16 anonim válasza:
Hát ez ugye helyzet függő, de nem véletlenül találták ki a melltartót. Nem csak azért, hogy tartsa a melledet, hanem azért is, hogy a bimbót takarja, ami alap esetben is látható ruhán keresztül, főleg, ha hideg van. Ezt ugye normál esetben anyuka elmagyarázza a serdülni kezdő lányának...
4/16 anonim válasza:
1: Ez a normális. Nem szükséges mindenkinek melltartó, amúgy pár 100 éves találmány.
2: Ez csalás. Magyarázzam tovább is, vagy így is világos?
5/16 anonim válasza:
Többnyire én sem mindig hordok,igaz én 80B vagyok. 36N
6/16 anonim válasza:
"ami alap esetben is látható ruhán keresztül"
Hú, de borzasztó! Mármint SEJTENI lehet a ruhán keresztül valami kis kidudorodást? Nahát!
Akkor miért nem takarod az orrod? Az sokkal rondább.
7/16 anonim válasza:
A férfiak miért nem viselnek zacskótartót?
Pedig az aztán lóg is, és ki is dudorodik.
Ráadásul volt idő, amikor viselték.
8/16 anonim válasza:
Fiúkhoz szólt a kérdés, nem hozzád. Magánügyed, hogy mit csinálsz, más kifejti a véleményét, te meg magadat égeted, hogy alap tisztelet nincs benned. Ha melltartó ellenes vagy, hát ne hordj, senkit nem érdekel, ne hisztizz, ha másnak más a véleménye. Tipikus okoskodó vagy, aki más pofájába tolja a mellét, mert nem képes egy alap dolgot viselni. Én itt lezárom a vitát.
9/16 anonim válasza:
"nem képes egy alap dolgot viselni"
Egy kicsit szélesíteni próbálom a látóköröd, de ugye aki tahó... annak nehéz.
Még egy dolog: muzulmánoknál most is alap, régen nálunk is alap dolog volt, hogy egy nő nem mutogatja a haját.
Szerinted is alap dolog ez, hogy idegen nem láthatja soha egy felnőtt nő haját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!