Fiúk mit szoltok ahoz ha egy lány ruha alá nem vesz fel melltartót? És ahoz, hogy ha egy lány szivacsos melltartót hord?
Na igen...
ha rólad beszélünk: "alap dolog".
Ha más szokásairól, akkor "hülyeség".
Erről egy idézet jut eszembe: "benne hallgat a sötétség"...
avagy a legnagyobb ellenséged sem vádolhat meg téged a túlzott gondolkodás bűnével.
Tükörbe néztél? :D
Ha bajod van velem, írj privátot, ne más kérdése alatt veszekedj, mert törlik a válaszod, te szerencsétlen!
Nem nekem, hanem neked van bajod MINDENNEL, ami nem pont ugyanolyan, mint amit te megszoktál.
El se bírod képzelni azt se, hogy ne takard el a mellbimbódnak még a halvány árnyékát is - miközben azt hülyeségnek tartod, hogy a hajad eltakard.
Pedig a kettő dolog pont ugyanolyan lényegében, és csak szokás kérdése. Az meg változhat. 100 éve még ez lett volna neked is a természetes, az "alap dolog".
Ezért mondtam, hogy képtelen vagy elgondolkodni a dolgokon, és ösztönösen éled az életed, ahogy kiskorodban beléd verték.
Ami szerintem így nem jó dolog. Ennél értelmesebbnek kellene lenni.
Azt kérdezed, miért baj, hogy nem egyezik a nézőpontunk.
Nem igazán ez a baj. Ezt meg lehetne beszélni.
Az a baj, hogy te képtelen vagy még elgondolkodni is bármiféle más nézőponton, mint a tiéd.
A te nézőpontod az "alap dolog", amin ugye nem gondolkodunk, mert úgy van, és kész - és minden más nézőpont a "hülyeség".
EZ a baj, és ezt próbálom elmagyarázni neked már 6 szóváltás óta.
EZEN kellene elgondolkodnod, és nagyon jó lenne, ha sikerülne.
Más: nem vagyok mérges, csak magyarázni próbálok. Te értelmezed át, mert nem akarsz gondolkodni rajta, és BÁRMIT sértésnek veszel, ami nem a te nézőpontod.
Nézd: ha még mindig nem érted, hogy NEM TÁMADLAK, nem cikezlek, nem húzlak, nem cukkollak, stb. - akkor szerintem értelmetlen lenne tovább beszélni.
Ha képtelen vagy gondolkodni, akkor nem is fogsz gondolkodni. Akkor ez van, ennyiben maradhatunk.
...közben nagyon megszökött a kérdező, de azért megpróbálom összefoglalni:
tehát ez SZOKÁS KÉRDÉSE.
Úgy 30 évvel ezelőtt az volt a szokás, hogy ez nem kötelező.
Aki úgy gondolta, hogy szüksége van rá, az felvette - aki nem akarta, az nem vette fel - és MINDKETTŐT normálisnak tartották és elfogadták.
Erre mondtam azt, hogy ez volt a normális.
Azóta az történt, hogy ugye majmoljuk az amerikaiakat, és mindent átveszünk tőlük. A hülye, prűd, puritán protestáns világnézetüket is.
Azt ugye tudjátok, hogy jelenleg Amerikában egy fiatal, ha CSAK a köztévét nézi, akkor 18 éves koráig kb. 20000 erőszakos jelentet láthat - és egyetlen női mellet SEM.
Na, most már ez van nálunk is. Jó ideig 10 óra után, aztán egy ideig 11 óra után, és legalább szilveszterkor lehetett valamit látni - de már régóta semmi. Nők nem léteznek a tv-ben, csak nyakig bebugyolálva. Esetleg kitömött mellekkel, mint a dinnye, páncélozott melltartóban.
Szerintem ez így nem jó, de ez csak a véleményem, nem kell egyetérteni vele.
Azt viszont érdemes tudni, hogy MIÉRT van ez így jelenleg.
A másik dolog, a szivacsos melltartó szintén onnan jön. Ebből is látszik a hülye életszeméletük, mert ugye tetszene nekik, csak erkölcstelennek tartják... de azért használják. Ez hasonló csalás, mint a műszempilla, és társai, és igazából az a célja, hogy a nőt kívánatosabbnak mutassa a valóságosnál - de van vele egy elég nagy baj. A műszempillát ugyanis nem veszed le szex közben, de a szivacsot igen.
Tehát a párod - ha EZZEL hódítottad meg - lelankad ilyenkor, míg mindenki másnak áll, mint a cövek, hiszen neki nem veszed le, ott dudorodik folyamatosan.
Szerintem ez így erkölcstelenség. A párodnak tündököljél, ne másnak!
Ha pedig őt nem érdekli, elfogad így is - akkor miért is viseled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!