Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk mit szoltok ahoz ha egy...

Fiúk mit szoltok ahoz ha egy lány ruha alá nem vesz fel melltartót? És ahoz, hogy ha egy lány szivacsos melltartót hord?

Figyelt kérdés

2018. dec. 29. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na igen...

ha rólad beszélünk: "alap dolog".

Ha más szokásairól, akkor "hülyeség".

Erről egy idézet jut eszembe: "benne hallgat a sötétség"...

avagy a legnagyobb ellenséged sem vádolhat meg téged a túlzott gondolkodás bűnével.

2019. jan. 2. 14:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Tükörbe néztél? :D

Ha bajod van velem, írj privátot, ne más kérdése alatt veszekedj, mert törlik a válaszod, te szerencsétlen!

2019. jan. 2. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem nekem, hanem neked van bajod MINDENNEL, ami nem pont ugyanolyan, mint amit te megszoktál.

El se bírod képzelni azt se, hogy ne takard el a mellbimbódnak még a halvány árnyékát is - miközben azt hülyeségnek tartod, hogy a hajad eltakard.

Pedig a kettő dolog pont ugyanolyan lényegében, és csak szokás kérdése. Az meg változhat. 100 éve még ez lett volna neked is a természetes, az "alap dolog".

Ezért mondtam, hogy képtelen vagy elgondolkodni a dolgokon, és ösztönösen éled az életed, ahogy kiskorodban beléd verték.

Ami szerintem így nem jó dolog. Ennél értelmesebbnek kellene lenni.

2019. jan. 2. 15:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt kérdezed, miért baj, hogy nem egyezik a nézőpontunk.

Nem igazán ez a baj. Ezt meg lehetne beszélni.

Az a baj, hogy te képtelen vagy még elgondolkodni is bármiféle más nézőponton, mint a tiéd.

A te nézőpontod az "alap dolog", amin ugye nem gondolkodunk, mert úgy van, és kész - és minden más nézőpont a "hülyeség".

EZ a baj, és ezt próbálom elmagyarázni neked már 6 szóváltás óta.

EZEN kellene elgondolkodnod, és nagyon jó lenne, ha sikerülne.

Más: nem vagyok mérges, csak magyarázni próbálok. Te értelmezed át, mert nem akarsz gondolkodni rajta, és BÁRMIT sértésnek veszel, ami nem a te nézőpontod.

2019. jan. 2. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézd: ha még mindig nem érted, hogy NEM TÁMADLAK, nem cikezlek, nem húzlak, nem cukkollak, stb. - akkor szerintem értelmetlen lenne tovább beszélni.

Ha képtelen vagy gondolkodni, akkor nem is fogsz gondolkodni. Akkor ez van, ennyiben maradhatunk.

2019. jan. 2. 15:55
 16/16 anonim ***** válasza:

...közben nagyon megszökött a kérdező, de azért megpróbálom összefoglalni:

tehát ez SZOKÁS KÉRDÉSE.

Úgy 30 évvel ezelőtt az volt a szokás, hogy ez nem kötelező.

Aki úgy gondolta, hogy szüksége van rá, az felvette - aki nem akarta, az nem vette fel - és MINDKETTŐT normálisnak tartották és elfogadták.

Erre mondtam azt, hogy ez volt a normális.

Azóta az történt, hogy ugye majmoljuk az amerikaiakat, és mindent átveszünk tőlük. A hülye, prűd, puritán protestáns világnézetüket is.

Azt ugye tudjátok, hogy jelenleg Amerikában egy fiatal, ha CSAK a köztévét nézi, akkor 18 éves koráig kb. 20000 erőszakos jelentet láthat - és egyetlen női mellet SEM.

Na, most már ez van nálunk is. Jó ideig 10 óra után, aztán egy ideig 11 óra után, és legalább szilveszterkor lehetett valamit látni - de már régóta semmi. Nők nem léteznek a tv-ben, csak nyakig bebugyolálva. Esetleg kitömött mellekkel, mint a dinnye, páncélozott melltartóban.

Szerintem ez így nem jó, de ez csak a véleményem, nem kell egyetérteni vele.

Azt viszont érdemes tudni, hogy MIÉRT van ez így jelenleg.

A másik dolog, a szivacsos melltartó szintén onnan jön. Ebből is látszik a hülye életszeméletük, mert ugye tetszene nekik, csak erkölcstelennek tartják... de azért használják. Ez hasonló csalás, mint a műszempilla, és társai, és igazából az a célja, hogy a nőt kívánatosabbnak mutassa a valóságosnál - de van vele egy elég nagy baj. A műszempillát ugyanis nem veszed le szex közben, de a szivacsot igen.

Tehát a párod - ha EZZEL hódítottad meg - lelankad ilyenkor, míg mindenki másnak áll, mint a cövek, hiszen neki nem veszed le, ott dudorodik folyamatosan.

Szerintem ez így erkölcstelenség. A párodnak tündököljél, ne másnak!

Ha pedig őt nem érdekli, elfogad így is - akkor miért is viseled?

2019. jan. 2. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!