Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ha nagyon feltűnően kilátszik a mellbimbó akkor inkább vegyen a lány melltartót, vagy nem zavar annyira? Esetleg büszkén is lépdeltek mellette?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 10:22
1/25 anonim válasza:
tuti sokan megbámulnák, inkább vegyen fel, ha lehet
2/25 anonim válasza:
Ez így télen szerintem nem látszódhat annyira. Inkább nyáron feltűnő. Én is szívesen járok melltartó nélkül de olyan feltűnő nézéseket még nem tapasztaltam. Egyébként szerintem a legtöbb férfi odapillant és inkább elnéz más felé, főleg ha feleség is van mellette vagy barátnő. :D Ha pedig azt utcán sétálok, akkor fél perc alatt, ha egymással szemben sétálunk, akkor esély sincs megbámulni, mert túl feltűnő. Legalábbis egy normális férfi nem bámul, hanem esetleg csak ritkán de odapillant. Az én barátomat nem zavarja.
3/25 A kérdező kommentje:
Képzeld az osztályteremben nem kabátban meg vastag pulcsiban vagyok.
2021. okt. 30. 10:35
4/25 anonim válasza:
Ha latszik akkor nem lehet megallni nem oda nezni. Baratnom inkabb vegyen fel valamit amivel takarja a mellbimboit ☺️
Eleg egy vekonyabb melltarto nem baj ha a szemfulesek meglatjak hogy hegyes neki.
5/25 anonim válasza:
Suliba volt hogy ugy mentem
Fiu osztalytarsamnak meg feltunt
Elég izgato volt latni hogy oran felizgult fel alt neki:D
6/25 anonim válasza:
Szerintem borzasztó igénytelen a melltartó nélküliség. Lehet izgató, de nagyon nem igényes módon. Mint egy nagy mellú csaj akinek hónalj szaga van.
7/25 anonim válasza:
Egyetértek a 6-ossal, igénytelen melltartó nélkül lenni.
9/25 A kérdező kommentje:
Mivel kis mellem van, nem is kellene melltartó. Csak a bimbóm miatt veszem fel.
2021. okt. 30. 10:48
10/25 anonim válasza:
A kis mellek is megereszkednek, ha nem hordasz melltartót. Legalább egy topot vegyél fel a póló alá. Ne legyél igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!