Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ha nagyon feltűnően kilátszik a mellbimbó akkor inkább vegyen a lány melltartót, vagy nem zavar annyira? Esetleg büszkén is lépdeltek mellette?
6 egyet értek! Férfi vagyok de teljesen igénytelen ha egy nő nem vesz fel melltartót vagy toppot
Kulturált társadalmi lények vagyunk mindennek meg van a helye! Az utcán mások elott nem kell a perverzió mert ez erről szol nem pedig a “szabadság, kényelem” hülyeségekről…
Aki ezzel vitatkozni akar akkor ne vegyen melltartót egy hónapon keresztül! Még a kis mellűek is 2-3 hét alatt hatalmas fájdalmat fognak érezni mert pont emiatt alakult ki a melltarto hogy a mellek ne tudjanak rázkódni amivel fájdalom alakulhat ki illetve le vegyék a vallásról is a teher egy részét és még elősegítse a mindennapi életet-munkát!
Azaz nem csak szexualis célja van hogy takarja az intim részeket hanem segitő funkciója is van ami megakadályozza a fájdalmat és a tehert na meg az ereszkedést!
“Esetleg büszkén”? Mi a fsz?! 😂😅 ennyire nyomorult ne legyen már senki! Előző vagyok
Sajnos az emberek többsége ha ilyent lát habár felizgul (férfi) de nekik is roppant kényelmetlen a többi nőről nem is beszélve
Azaz ezzel nem csak magadat egeted hanem másokat is kellemetlen helyzetbe hozol…
Engem izgat!!!
Tetszene. azokat a csajaimat akik hasonlóan szabadon engedték őket kifejezetten imádtam ezért :D
Az én szememben jó pont, mert nem helyezi a társadalom értelmetlen elvárásait a saját kényelme elé (mellesleg a fejemet fogom, hogy több mint ötven év eltelt a szexuális forradalom óta, de még mindig nem sikerült kinőnie a társadalomnak ezt a mellbimbó-fóbiát).
Való igaz, a ruha alatt szabadon mozgó mell és kidomborodó bimbó erősebb szexuális inger, mint ugyanaz a mell melltartóval, de a hétköznapjaink tele vannak szexuális ingerekkel, ezeket minden normális embernek tudnia kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!