Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ha nagyon feltűnően...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ha nagyon feltűnően kilátszik a mellbimbó akkor inkább vegyen a lány melltartót, vagy nem zavar annyira? Esetleg büszkén is lépdeltek mellette?

Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 10:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
Örömmel lennék az osztálytársad! f.
2021. okt. 30. 11:13
 12/25 anonim ***** válasza:
9%

6 egyet értek! Férfi vagyok de teljesen igénytelen ha egy nő nem vesz fel melltartót vagy toppot

Kulturált társadalmi lények vagyunk mindennek meg van a helye! Az utcán mások elott nem kell a perverzió mert ez erről szol nem pedig a “szabadság, kényelem” hülyeségekről…

Aki ezzel vitatkozni akar akkor ne vegyen melltartót egy hónapon keresztül! Még a kis mellűek is 2-3 hét alatt hatalmas fájdalmat fognak érezni mert pont emiatt alakult ki a melltarto hogy a mellek ne tudjanak rázkódni amivel fájdalom alakulhat ki illetve le vegyék a vallásról is a teher egy részét és még elősegítse a mindennapi életet-munkát!

Azaz nem csak szexualis célja van hogy takarja az intim részeket hanem segitő funkciója is van ami megakadályozza a fájdalmat és a tehert na meg az ereszkedést!

2021. okt. 30. 11:22
 13/25 anonim ***** válasza:
2%

“Esetleg büszkén”? Mi a fsz?! 😂😅 ennyire nyomorult ne legyen már senki! Előző vagyok

Sajnos az emberek többsége ha ilyent lát habár felizgul (férfi) de nekik is roppant kényelmetlen a többi nőről nem is beszélve

Azaz ezzel nem csak magadat egeted hanem másokat is kellemetlen helyzetbe hozol…

2021. okt. 30. 11:24
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
zavar ha nézik?
2021. okt. 30. 11:34
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Engem izgat!!!

Tetszene. azokat a csajaimat akik hasonlóan szabadon engedték őket kifejezetten imádtam ezért :D

2021. okt. 30. 12:08
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
Egy nő attól nő hogy erotikus a férfiak számára, engedjék csak szabadon! :)
2021. okt. 30. 12:22
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem igénytelen dolog melltartót hordani. A ruhán átlátszó mellbimbó meg kb. a legszexibb dolog, ami egy felöltözött nőn egyáltalán elképzelhető. Szóval én simán büszkén lépdelnék egy ilyen csaj mellett.
2021. okt. 30. 12:47
 18/25 anonim ***** válasza:
18%
Sanszos, hogy szétnyalnám, szopkodnám ez esetben a bimbijeidet Cica.
2021. okt. 30. 12:58
 19/25 anonim ***** válasza:
48%

Az én szememben jó pont, mert nem helyezi a társadalom értelmetlen elvárásait a saját kényelme elé (mellesleg a fejemet fogom, hogy több mint ötven év eltelt a szexuális forradalom óta, de még mindig nem sikerült kinőnie a társadalomnak ezt a mellbimbó-fóbiát).

Való igaz, a ruha alatt szabadon mozgó mell és kidomborodó bimbó erősebb szexuális inger, mint ugyanaz a mell melltartóval, de a hétköznapjaink tele vannak szexuális ingerekkel, ezeket minden normális embernek tudnia kell kezelni.

2021. okt. 30. 13:31
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
10x többen fogják nézni, bámulni, nyálrcsorgatva bámulni ha átüt a mellbimbó. Gondolom ezzel tisztában vagy. Rajtad múlik mit kezdesz ezzel a helyzettel.
2021. okt. 30. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!