Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nyáron szoktatok melltartót hordani? A húgom nem nagyon és idegesített, mikor annyian megnézték. Néha a mellbimbója is átlátszott.
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 20:47
1/39 anonim válasza:
Miféle beteg fétis húzódik meg a háttérben?
2/39 anonim válasza:
Kedves egészségére! Bocs, de a húgod nem a tulajdonos, mi közöd hozzá hogyan öltözködik?
3/39 anonim válasza:
#1 az, hogy a tabu témák mindig nagyon izgatóak fantázia szintjén.
a kérdezőnek nincs is húga.
5/39 anonim válasza:
Én is ritkán hordok, szeretem hogy ha szabadon vannak. Őszintén szólva, engem az is kicsit izgat, hogy másoknak sokszor egyértelmű, amikor átlátszik :D
6/39 A kérdező kommentje:
Mennyi perverz van a világon. Tényleg bejön egy nőnek, ha ennyien megnézik?
2022. okt. 18. 20:59
7/39 anonim válasza:
Kérdező, ugye még csak 10 éves vagy?
Ugyanis 20 éve a nők fele nem hordott melltartót.
Tudod, nem mindenkinek kell.
Az meg csak a hülye amerikai prűdség miatt van (itt is) azóta, aki ennek ellenére is viseli.
Menjél ki Amerikába: ott még annak is kötelező, akinek nincs is melle. Nullás melltakarókat is készítenek, felnőtt női méretben.
Mondjuk nem tudom, mit szólnál hozzá, ha holnaptól kötelezően csíkos zacskótartót kellene hordanod.
Esetleg kivágott ruhával, hogy teljesen egyértelmű legyen a helyzet.
8/39 anonim válasza:
5. vagyok. Nekem nagyon bejön ha megnéznek, kicsit szeretek is rájátszani:) Van különbség a primitív bámulás, az elismerő végignézés és a flörtös szemezés között. Előbbit nem bírom elviselni, de a másik kettőt nagyon is.
10/39 anonim válasza:
Én szeretem ha megnézik a melleimet, én se mindig veszek fel melltartót pedig elég nagyok a melleim. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!