Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti nyáron szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nyáron szoktatok melltartót hordani? A húgom nem nagyon és idegesített, mikor annyian megnézték. Néha a mellbimbója is átlátszott.

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 20:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
68%

Még mindig nem értik úgy látszik sem a nők, sem a férfiak, hogy vannak olyan nők (pl. anyám, egyik barátnőm), akiknek kicsi a melle és a mellbimbójuk folyamatosan "merev" állapotban van, izgalmi szinttől TELJESEN függetlenül. Na most ha kicsi a mellük és kényelmetlen a melltartó, mégis mi a f.szért hordják? Legyünk már kicsit értelmesebbek és toleránsabbak. Melyik férfi hordana vmi k.rva kényelmetlen ruhadarabot, mert ha nem hordja, akkor majd megnézik és megkívánják és jól meg akarják dugni??

Nekem meg tök kicsi, lóg (ez van), én sem nagyon hordom, mert utálom. Nyáron pont jól jön, mert ugye meleg van, izzadok és így nem érintkezik a bőr a bőrrel, nem izzadok ott is annyira, mert a melltartó anyaga felszívja a nedvességet. Ősztől tavaszig nem hordok soha, mert utálom, kényelmetlen, szorít, "fojtogat".

Hihetetlen, hogy kanos férfiak mindenből azt próbálják meg kihozni, hogy a nők őket akarják provokálni. El lehetne ezt végre felejteni.

2022. okt. 25. 09:28
 22/39 A kérdező kommentje:
21-es nem fogjuk elfelejteni. Amíg a médiában is címlapsztori, hogy Csobot Adél melltartó nélkül táncolt, addig simán kiverjük a melltartót nem hordó nőkre. Hiába lóg a melled, egy csóró tini arra is kiveri. Én még a nők hónalját is meg szoktam nézni nyáron.
2022. okt. 25. 11:12
 23/39 anonim ***** válasza:
83%

#22: azért mert te egy gyerek vagy, aki melltartó nélküli nőkre veri ki, miért kellene nekünk melltartót hordani?

Pont nem érdekel, kivered-e vagy nem, azért nem hordok, mert 1) nincs rá szükségem 2) kényelmetlen és egészségtelen.

2022. okt. 26. 09:18
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

22

Miért érdekel vagy érint engem bármilyen szinten Csobot Adél? Egy sima mezei nő vagyok, még csak nem is szép mellekkel. Hadd járjak már úgy, ahogy jól esik. Mellesleg nők évszázadokig (évezredekig) nem hordtak melltartót. Meg kapaszkodj meg, a francia királyi udvarban volt olyan (száz évekkel ezelőtt), hogy a nők az egyik mellüket (vagy talán mindkettőt) teljesen fedetlenül hagyták. Ez volt a divat.

2022. okt. 26. 09:26
 25/39 A kérdező kommentje:
23 és 24 valamit félreértettetek. Én is azt akarom, hogy ne hordjatok melltartót. Mivel mindig kanos vagyok, ahogy a legtöbb férfi. És akkor is meg fogjuk nézni, ha szerinted nem szép a melled. Gondolom a lábad közt az szép, így kompenzált a természet.
2022. okt. 26. 09:39
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

25

Te írtad ki a kérdésben, hogy a húgod nem hord melltartót és idegesít... Akkor most mi van?

2022. okt. 26. 09:44
 27/39 A kérdező kommentje:
Igen, de te nem vagy a húgom. Úgyhogy te ne hordjál.
2022. okt. 26. 09:54
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

27

😂😂

2022. okt. 26. 10:47
 29/39 A kérdező kommentje:
Amúgy ment a zöld mindenkinek, annak is, aki szerint csúnya a melle.
2022. okt. 26. 12:32
 30/39 anonim ***** válasza:
78%

27

Akkor tulképpen egy kicsit izgat a húgod? Ez óriási tabu, de van ilyen. Sztem az én öcsém is kicsit rám volt indulva még jóóó rég. Meg az egyik exem mondta, hogy őt is izgatta a húga. Én ezt sem akkor, sem azóta nem tartottam perverznek. De ezek nem ilyen tartós érdeklődések voltak sem öcsémnél, sem exemnél. Ők is tudták, hogy tabu, úh. nem nagyon adtak teret az ilyen jellegű fantáziáiknak.

2022. okt. 26. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!