Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nyáron szoktatok melltartót hordani? A húgom nem nagyon és idegesített, mikor annyian megnézték. Néha a mellbimbója is átlátszott.
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 20:47
11/39 anonim válasza:
Van amikor nem veszek fel plusz nincsenek nagy melleim, amiket elég szépen el lehet rejteni, ha nem akarom, hogy bármi is látszódjon.
12/39 anonim válasza:
Mindig hordok, nincs köze a nyárhoz...
13/39 anonim válasza:
Engem nem érdekelnek a lányok mellei nem tom ti hogy vagytok vele...
14/39 anonim válasza:
Én mindig hordok melltartót, és kifejezetten szeretem a szép darabokat magamon, akkor is, ha tudom, hogy garantáltan nem fogja látni senki :)
15/39 anonim válasza:
Otthon nem hordok,ha pedig megyek valahova mindig veszek fel melltartót.
16/39 anonim válasza:
Pont nem érdekel, ki nézi meg. Szerintem némely férfinak különb melle van mint nekem :D
Kb melltartó sem kell, csak top, olyan kicsik.
17/39 anonim válasza:
Sosem hordok melltartót. Eleve kicsi a cicim, és nem veszek fel átlátszó felsőt. Nyilván ha pl csak egy feszes pólóban vagy topban vagyok, és kicsit hűvösebb van, nekem is van hogy látszik a bimbóm, de mi van abban?
Mellesleg nem azért nem hordok, hogy megbámuljanak, hanem mert kényelmetlen. Ha nagy lenne, vagy csüngős, gondolom kényszerűségből hordanék, de így minek...
18/39 anonim válasza:
A kérdező maga lehet az az 50%-os, aki konkrétan a választól függetlenül mindenkit lepontoz, mert valójában nincs húga, hanem csak egy megnyomorodott rusnya kisfarkú korcs lehet, aki nőhöz nem érhet.
19/39 anonim válasza:
Regen amikor nem logtak a melleim en sem viseltem melltartot. nem zavart ha megbamultak :)
20/39 A kérdező kommentje:
És Csobot Adél melleiről mit gondoltok, most melltartó nélkül volt.
2022. okt. 25. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!