Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik, ha egy nő nem hord melltartót (kisebb mellű) és àtlàtszik a mellbimbó?
Igen.
Miniszoknya
Harisnyatartó
45/F
Én szétválasztanám ezeket a dolgokat.
Szóval igen, tetszik ha nem hord melltartót. Nálam lényegtelen hogy mekkora a cicije, mindenképp bejön ha nincs rajta. Ez a személyiségről is ad nekem egyfajta pozitív sugallatot.
Szép, vonzó, autentikus. Az is tetszik ha valakinek a dombocskája átrajzolódik egy vékony passzos nadrágon. Illetve ha olyan felső van rajta hogy, látszik a köldöke. Mostanában elég sok szép női hasat látni, hála ennek a viseletnek. Az viszont egyáltalán nem tetszik, ha ez magasabb derekú nadrággal van hordva. Ömlik belőle az önbizalomhiány, önámíás és az hogy csak gagyin utánozza a többieket.
De ..! Mondom a lényeget; az ilyesmitől soha nem izgulok fel, nem vagyok szűz tinifiú, sem pedig egy felszínes fuckboy. Ha bármi kérdés van, kérdezzetek bátran. A lepontozó bajnokoknak meg lenne egy üzenetem. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!