Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen tulajdonságokkal érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tulajdonságokkal érdemes elfelejteni a nőket?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, valahogy egész életemben kb levegőnek néztek a lányok, nők. 27 évesen nem is csókolóztam. Most szakmámban nettó 270 ezret keresek, szüleimnél lakok. Vidéken keleten élek. Ilyen kondíciókkal érdemes csajozni, ismerkedni a nőkkel, vagy már nekem ez elúszott?
aug. 23. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Azt ne reklámozd, hogy nem volt nőd, és a szülőkkel lakást is úgy add el, hogy csak egyenlőre laksz ott mert kecóra gyűjtesz, vagy albira stb
aug. 23. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Komoly kapcsolatot kereső nők között simán találsz hozzád valót.
aug. 23. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Érdemes, mert normális nőt nem a pénzed, autód, lakásod érdekli. Viszont nem fog menni amíg ennyire szorongó a személyiséged. Érdemes lenne egy szakembert felkeresned.
aug. 23. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad szorongani! Semmi sincs veszve, hisz nem törvényszerű az, hogy 18 éves korára már egy kiélt romhalmaz legyen valaki. 27 éves kor az még fiatal. Ismerkedj, próbálj társaságba járni, mert léteznek szolidabb normálisabb nők is, akiknek pont bejössz!
aug. 24. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Legtöbb pasi ott cseszi el, hogy nagyon ráfeszül és első sorban a nőt/punciját nézi ismerkedéskor az helyett, hogy szimplán ismerkedne minden nemmel egyformán emberként kezelve.

A másik gyakori probléma, hogy kommunikációs és szociális képességeik brutálisan kritikán aluliak.

Nem tudnak 5-10percet se ismerkedve kommunikálni.

Másik probléma a saját maguk s ezen hátrányosságok által emelt blokkok, pszichés gondok, amik hatalams bélyeget nyomnak rájuk.

Ezek a lelki dolgok pedig kihatnak a közérzetre, megjelenésre, amit az emberi agy tudat alatt is rögzít, ösztönösen kerülik a "problémás" egyedeket.

Tedd magad rendbe a fent elhangzottak terén és magától adódik a helyzet. Ahogy annak rendjén kellene lennie.

Annyira nem késő, de elég vészjósló egy normális ember számára, ha ennyi évesen nem tudott kialakítani emberi kapcsolatot a másik fél vagyis reflektál a fent elhangzott hiányosságokra, amik viszont az élet és egészséges kapcsolat alapjait biztosítják.

Az a korosztály már komolyabb kapcsolatra vágyik, hosszabb távú elköteleződéssel, ezért is lesz egyre nehezebb ahogy idősödsz s "tolod" magad előtt a gondjaidat.

Jómagam is randiztam nem keveset és bizony szűzekbe is botlottam, ám a fent említett "tünetegyüttes" által leszűrtem, hogy szűzek, be is ismerték és hátrahagytam őket.

Nekem is kellenek az alapok, mint már említettem.

Miért nem akarnak szűzekkel, kevés tapasztalattal (nem kell sok ember, csak megfelelő minőségi idő a szexben is, odafigyelés, adok-kapok stb) rendelkezővel kikezdeni a nők, faszik egyaránt?

A fent említett hiányosságok mellett egy olyan fajta tapasztalás, amit sokan felnőtt, tapasztalt emberek se élnek meg tudatosan párválasztásnál:

-szexről való nyitott kommunikáció s alatta is

-megtanul hormonok és agy közötti különbséget

-tudatosul benne hogy mikor is van az igazi hormonális passzolás a másikkal, mi is az az illat amit éreznie kell, ami imponál és gerjeszt (nem megfelelő illattal rendelkezőbe ugyan beleszerethet a tapasztalatlan, de a libidó nem lesz az igazi de akár off is előfordul)

-személyiség, önismeret passzolástól egészen a szexuális önismeretig ki s milyen ember passzol hozzá

Lehetne sorolni, részletezni.

aug. 24. 02:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Bár úgy tűnhet, sietned kell, de férfiként ez nem igaz. Szépen lassan építsd fel a felnőtt férfi életed, ami nem egyenlő az "igyunk meg fél liter pálinkát" férfiassággal.

Kívül-belül rakd magad rendbe. Pár divatos ruha, új frizura, ha szükséges fogorvost felkeresni, szobádat átrendezni a saját (új) stílusod szerint, egy kis testmozgás (fekvőtámasz, felülés, guggolás, futás, ilyesmik). Néhány hónap, fél év alatt felkészülsz a csajozásra.

Nem feltétlenül kell olyan nőt keresned, aki hozzád hasonlóan szűz, elsősorban egy már lecsillapodott, sok tapasztalattal rendelkező - akár elvált - hölgyet javasolnék. Lehet, hogy az ismeretségi körödben is akad ilyen, de a párkeresőkön egész biztos. Sok türelmet kívánok a felkészüléshez a párkapcsolatra, és a keresgéléshez.

aug. 24. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!