Milyet érdemes venni ilyen tulajdonságokkal?
Figyelt kérdés
Szeredtnék venni egy hasnznált autót, valahol 2004 és 2008 közöttit max 1 250 000 ft-ért. Ami fontos nekem hogy dieselt szeretnék de azt mondják hogy a többség problémás ilyen idősen.
Tudtok olyat mondani ami esetleg jó ebből az időből? Lehetőleg sedan vagy kombi. Seat, opel és francia kocsi nem érdekel.
Előre is köszönöm a segítséget
2019. nov. 3. 13:43
2/12 anonim válasza:
Seat nem kell de nem zártad ki a VW, Skoda és Audi típusait... Valószínűleg elég felszínesen tájékozódtál a témában eddig.
Vegyél egy Passat-ot.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem magával a német autóval van bajom, szimplán rondának tartom a seatot és az opelt és nem kéne olyan autó amire undorral nézek rá :D olyan kocsit szeretnék amit kívül belül tudok szeretni
2019. nov. 3. 18:05
4/12 anonim válasza:
Csak a Toyota! Avensisem van, 2.2 d-cat 177ló és 400nm. Kimegy a világból és 8.9mp 0-100km/h. Előtte egy Passatom volt, az sem rossz kocsi főleg egy tiptronic de az Avensist jobban fogod szeretni. Oltári masina!
5/12 A kérdező kommentje:
Na pont a Toyota avensist néztem 2.2-es motorral de azt mondják abból csak a 2.0 a jó mert hogy a többinek baj lehet a motorjával. Neked mióta van meg? voltak vele komolyabb bajok? sok benne a km?
2019. nov. 3. 19:42
6/12 anonim válasza:
Az adagolóelemekkel volt baj gyárilag. Amelyiknek baja volt már rég kijött nem nálad fog. Az enyémben 340E van és semmi baja, viszont az utakon minden friccet aláz 3000ig.
7/12 A kérdező kommentje:
Meg olyat olvastam hogy a D-CAT valtozatnal szeret eltonkremenni a hebgerfej tomites meg tobb peld avolt ra hogy atrepedt a hengerfurat. Ezek a dolgok aggaszyanak igazabol foleg az avensissel kapcsolatban. De ezt leszamitva nagyon tetszik
2019. nov. 4. 13:02
8/12 anonim válasza:
177 lóerővel nehéz alázni a max. 131 lóerős VAG 1.9 PD-ket tényleg...
9/12 anonim válasza:
Hallottam ilyeneket én is, de ott is asszem csak 2005ig, nekem 2006os van és semmi baja. 340nél még nem volt cserélve alkatrész a futóműben és nem érzem szükségét még mindig. A másikra, a későbbi 170 lovas is elmarad nem kicsit a 70nm nyomatéktöbblet miatt.
10/12 A kérdező kommentje:
Értem :) Köszönöm szépen a válaszokat.
Esetleg 2008-as Mazda 3 2.0 CD143 TX Plus-ről valaki tud valami okásságot mondani? Neten amit találtam jókat írtak viszont ez egy ritka típus ezért sok infó nincs róla
2019. nov. 4. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!