Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretik a pasik az anált?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a pasik az anált?

Figyelt kérdés

Természetesen azokhoz szól a kérdésem, akik szeretik...

Pusztán mert más érzés? Szűkebb? Nem olyan síkos?

Vagy a megalázás érzése miatt? Pusztán a tudat, h ott van ahol "tilos"?

Vagy csak egy "fűszer" a szexben?

aug. 19. 22:29
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
32%
40# Fél világ? A legtöbb nőnek hüvely orgazmusa sincs, sőt semmilyen. De tuti a seggbedugástól van, ahol nincsenek is olyan szintü idegvégződések. 😂
aug. 20. 16:33
 42/47 anonim ***** válasza:
69%

#41 hogyne volna... 😑

Úgy fest nagyon keveset/felszinesen tudsz még elméletben is, de azért azt rendszeresen megpróbálod elsütni. Most ezt nem szemétkedésből mondom.

Csak hogy tisztázzuk: majdnem minden nőnek van csiklóorgazmusa. Legtöbbnek pasival is.

Az igaz, hogy a nők kis hányadának (negyed vagy ötöd) szokott lenni hüvelyi orgazmusa, de még ez SEM AZT JELENTI, hogy csak ennyien képesek rá.

Ha lepontoztok, legyetek alaposak. Legalább ebben. Szóval

#17 #28 #30 #33 #35 #37 #39 válaszok az enyémek

aug. 20. 17:07
 43/47 anonim ***** válasza:
38%

Nő vagyok, elég vicces olvasni, ahogy férfiak “okoskodnak” a női testről és orgazmusról.

Szokott lenni hüvelyi orgazmusom konkrét pózokban és análisan is élveztem már el (csikló ingerlése nélkül), mert a hüvelyfalat és a végbelet csak egy vékony rész választja el. Nyilván sokan nem szeretik és a férfiak sem jól, hozzáértően csinálják. Nagyrészt két emberen múlik, és sokszor fejben dől el.

aug. 20. 19:34
 44/47 anonim ***** válasza:

Köszi #43 most akkor te is igazoltad egyik állításom (azt, hogy van aki análban el tud élvezni)

Mondd kérlek, ez érzetben mennyire közeli a hüvelyi orgazmushoz?

aug. 20. 19:38
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
44, nagyon hasonlít rá, de nekem egy fokkal intenzívebb volt annál, ugyanúgy szétáradt az egész testemben, hosszan tartott, mélyebbről jött.
aug. 20. 20:04
 46/47 anonim ***** válasza:
Köszi. Na és ezzel megdőlt az az incel/femcel elmélet is, hogy a hüvelyi orgazmus is a csikló (hüvely irányba belógó) szárai miatt van.
aug. 20. 20:06
 47/47 anonim ***** válasza:
42%
Nehogy már általánosítsuk, hogy a nők élvezik az anális szexet. Még hüvelyi orgazmusra is csak a nők kb harmada képes. Szerintem jó esetben a nők 5 %-nak olyan teste idegrendszere, hogy képes valamennyire élvezni az anális szexet. De szerintem még az anális szexet élvezni tudó nők nagyrésze sem akar így orgazmust magának, mert az egész kényelmetlen kellemetlen, megalázó.
aug. 23. 03:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!