Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a pasik az anált?
Figyelt kérdés
Természetesen azokhoz szól a kérdésem, akik szeretik...
Pusztán mert más érzés? Szűkebb? Nem olyan síkos?
Vagy a megalázás érzése miatt? Pusztán a tudat, h ott van ahol "tilos"?
Vagy csak egy "fűszer" a szexben?
aug. 19. 22:29
1/47 anonim válasza:
A megalazas. Es ez a jo forditott felallasban is, mikor egy no dug meg egy pasit...
2/47 anonim válasza:
48 évem alatt egyszer sem éreztem szűkségét, hogy egy nő seggét dugjam. Aki igen, annak a szexualis irányultsága nem egyértelmű...
3/47 anonim válasza:
Nem sokkal másabb érzés. Megalázni a másikat nem szeretem, mégha szerinte nem is megalázó. Miért lenne “tilos”, azon kívül hogy sokan félnek tőle? Szóval nekem csak megspékeli a szexet a megfelelő partnerrel.
4/47 anonim válasza:
Más mint punciba, szükebb is, és ha a csaj élvezi ,nagyobbatt élvez mint punciba.
5/47 anonim válasza:
Nem tudom másoknál mi a helyzet, én gyerekként egy beszélgetést hallottam ér már nagyon fiatalon anális dolgokról fantáziáltam (csakis nővel és az ő fenekével).
7/47 Lazy Lover válasza:
Sokkal szűkebb mint a punci meg a tudat hogy tiltott gyümölcs meg hatalmasat tud élvezni a barátnőm tőle nagyjából ennyi
8/47 anonim válasza:
Ti akkor még nem jártatok szűk punciban.
9/47 anonim válasza:
Ki akar minden vasárnap rántott húst enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!