Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a pasik az anált?
Természetesen azokhoz szól a kérdésem, akik szeretik...
Pusztán mert más érzés? Szűkebb? Nem olyan síkos?
Vagy a megalázás érzése miatt? Pusztán a tudat, h ott van ahol "tilos"?
Vagy csak egy "fűszer" a szexben?
Ennyi hülyeséget rég láttam valahol is össze hordva. 🤣🤣🤣
18-as vagyok. Hiába a lepontozás, ti tényleg elhiszitek, hogy a nőnek análtól van orgazmusa? A nők többnyire a pasik kérésére vállalják ezt be, esetleg némelyiket izgatja is, de orgazmusa nem lesz tőle, hisz ott semmi olyan nincs amitől lehetne.
Én nő vagyok, és volt már részem benne.
Elég sok fórum, írás, tapasztalat van a neten. Sőt hivatalos oldalakon is. Valószínűleg te nem vagy képes erre a féle orgazmusra, vagy nem jó hozzá a partner vagy annak mérete. Ettől még ez nem lehetetlen. Ugyanúgy ahogy a férfiaknál sem mindenkinél van prosztata orgazmus. Ettől még náluk is létező dolog.
23# A férfiaknak ott a prosztata, ott van esély az orgazmusra. A nőknek semmi nincs ott amitől lehetne. Max úgy ha közben a csiklót ingerlik közben. De az már nem is az análtól van rögtön, hanem a csiklótól.
Nekem van hüvelyi orgazmusom is, elég jól ismerem a testemet és hidd el ez az anál dolog egy kitaláció.
Figyi nem kétlem hogy több tizmillio nő a bolygón téved és csak beképzeli a dolgot.
Kedves 18-as, nyugodtan gondold azt, mások meg tapasztalták is az ellenkezőjét.
De hallgasd meg pl.Hevesi Krisztát, az egyik podcastjában is említi, hogy ez létező dolog, és azt is, hogy nem minden nő képes elélvezni popsiszex közben.
ElélvezTETni? #29 mi az, hogy elélveztetni? Olyan mintha azt mondanád kiégettetni egy olvadó biztosítékot.
100% tárgyiasítás. Gratulálok, fiam. Nem csoda hogy incel vagy és itt nyomod a PC dumát. De ne aggódj, mindenki átlát rajtad.
Na csumpa, a #28 és #17 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!