Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a pasik az anált?
Természetesen azokhoz szól a kérdésem, akik szeretik...
Pusztán mert más érzés? Szűkebb? Nem olyan síkos?
Vagy a megalázás érzése miatt? Pusztán a tudat, h ott van ahol "tilos"?
Vagy csak egy "fűszer" a szexben?
Soha fel sem merült bennem ez a szándék hogy azért szeretem az anált mert ez megalázó lenne a partnernek. Semmiben nem megalázó az anál. Ha a partner annak érzi, nem engedi ilyen egyszerű. (De számoljon azzal, ha a pasas az anált felvetette, és nemet mond, mással úgyis megoldja majd)
Síkosnak meg pont hogy síkosnak kell lenni, ha kevésbé síkos az fájdalmas a másiknak. Ide pont hogy kell a sikosítás igazán ez alap.
Én csak azért szeretem mert felizgat. Ugyanígy mint a ciciket nyalogatni, popsit markolászni. Szűkebb is az elején, jobban szorít. Ill ha van fix partner gumizni se kell
Ez inkább egy kis plusz és fűszer a szexben.
A fent említett marhaságokhoz semmi köze ennek.
Nincs benne semmi megalázás, mivel ez mindkét fél akaratából történik.
Sőt ez sem meleg sem biszex irányultságot nem mutat.
"48 évem alatt egyszer sem éreztem szűkségét, hogy egy nő seggét dugjam. Aki igen, annak a szexualis irányultsága nem egyértelmű..."
Neked meg 48 év alatt nem sikerült felnőni a feladathoz!(a szexuális élethez)
Az meg hogy férfi és nő közti szexet homoszexualitásnak írod le, csak saját barom létedet igazolod vele!
Nem tudom, speciel engem marhára hidegen hagy. Popólyukból nekem elég annyi hogy szívesen fürdetek, és hát ott is megmosom a nőnek. De ez természetes
...és nagyon intim élmény mindenkinek. 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!