Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik sokszor találkoztok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik sokszor találkoztok olyan lánnyal aki szexuálisan nyitott sok mindenre .. szereti az anált ..lenyeli .. vannak játékai amivel játszhatok ) És még pont az eseted is ! Vagy ilyen csak ritkán van?

Figyelt kérdés
(Csak azoktól a pasiktól kérdezem akiket izgatnak ezek a dolgok )

2023. júl. 20. 00:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha az életben szembe jönne ilyen, akkor nem engedném soha többé!
2023. júl. 20. 00:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Akadt ilyen, meg van akit rá lehetett venni, hogy kipróbáljon vibrátort, plugot stb.
2023. júl. 20. 00:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden nőt rá lehet vezetni, hogy kipróbálja ezeket, de nem mindegy, hogy hogy adod elő ezeket.

Nekem ez a tapasztalatom.

Mondjuk az anál az nehéz terep ezek közül, az nem is izgat igazából.

34/F

2023. júl. 20. 01:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ritka hogy valaki ezeket bevállalja, bár én a felsorolásba már kicsit tovább gondoltam a dolgaidat. Nekem a tapasztalatom az hogy a nők kevésbé tárulnak ki és sokszor csak a jéghegy csúcsa látszik ki. A jó / izgi dolgok a mélyben vannak.
2023. júl. 20. 01:32
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Lássuk be, a szexben a legtöbb élvezet a férfinek jut, a legtöbb kellemetlenség a nőnek.
2023. júl. 20. 02:16
 6/15 sipekilaci ***** válasza:
47%
Valamivel több, mint harminc év szexelési tapasztalatával csak hat vagy talán hét ilyen nővel találkoztam.Kettő nagyon bevállalós volt, de túl fiatal hozzám, őket egy idő után elengedtem. (Egyik azóta kétgyermekes családanya) Jelenlegi párom (már hatodik éve) könnyen rávezethető volt a minőségi szex majd minden fortélyára. Orál (végig), anál, szex több partnerrel egyszerre, biszex élvezetek, akár némileg fájdalmas, vagy kicsit kellemetlen dolgok, - nagyobb intimmérettel anál, de többen egy lyukban is. Ma már azt ordítja "b...szatok szét!...." Szerencsére van még 3 ilyen partnernőnk. De sajnos sok-sok lány csak egyes dolgokra volt hajlandó.
2023. júl. 20. 03:32
 7/15 anonim ***** válasza:
62%

A felesegem ilyen vannak jatekai, aranyer elott engedte az analt is…

Sok mindenre nyitott pl szabadban, vsgy tobbes masok elotti szex es nyeli mint kacsa a nokedlit 😉

2023. júl. 20. 03:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ritka az ilyen lány, nem sokszor találkoztam.

Akik nyitottabbak, azok általában nem annyira monogámak 😅.

Ha összeakadnék egy ilyen tüzes, de monogám lánnyal, feleségül venném 😁.

2023. júl. 20. 04:36
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Ritka sajnos
2023. júl. 20. 05:51
 10/15 Noren1989 ***** válasza:
44%

Engedi az anàlt...ugyankérlek. Kérte is 😅

No, a statom szerint az ilyen nő igen ritka, nekem 25ből 1-2 volt csak ilyen.

2023. júl. 20. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!